Canlı bomba tanıdık çıktı

Canlı bomba tanıdık çıktı

İstanbul Taksim'de 15'i polis memuru 32 kişinin yaralanmasıyla sonuçlanan saldırıyı gerçekleştiren ''canlı bomba'' ile ilgili ilginç gelişme..

İstanbul Taksim'de 15'i polis memuru 32 kişinin yaralanmasıyla sonuçlanan saldırıyı gerçekleştiren  ''canlı bomba'' Vedat Acar'a ait olan ve basına da yansıyan fotoğrafların, Van'da geçen yıl etkisiz hale getirilen teröristin üstünde bulunduğu ortaya çıktı.

VAN - Çaldıran ilçesinde, 7 Ekim 2009 tarihinde terör örgütü PKK üyelerine yönelik düzenlenen operasyonda etkisiz hale getirilen 3 teröristten ''Sipan'' kod adlı Sunullah Keserci'nin üst aramasında, Keserci ile terör örgütü PKK üyesi 3 kişinin, Irak'ın kuzeyindeki bir ev ile dağlık arazide çektiği 3 kare fotoğrafı bulundu.

ÖLDÜRÜLEN TERÖRİSTİN ÜZERİNDEN ÇIKTI
31 Ekimde Taksim'de 15'i polis memuru 32 kişinin yaralanmasıyla sonuçlanan terörist saldırının ardından eylemi gerçekleştiren Vedat Acar'a ait fotoğrafı inceleyen güvenlik güçleri, terörist Keserci'in üstünden çıkan fotoğraflardaki kişilerden birinin Acar olduğunu belirleyerek, teşhis için İstanbul Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesine gönderdi.

KANDİL VEYA KUZEY IRAK'TA ÇEKİLMİŞ
Yetkililer, bazı basın yayın organlarına da yansıyan fotoğrafların, Irak'ın kuzeyindeki bir ev ile terör örgütü kampında çekildiğinin değerlendirildiğini belirterek, fotoğraflardaki diğer teröristlerin kimliğinin tespiti için incelemenin devam ettiğini bildirdi.

Çaldıran ilçesi kırsalında, 7 Ekim 2009'da düzenlenen operasyonda, terör örgütü PKK'nın sözde Tendürek sorumlusu olduğu belirlenen Keserci ile A.A. ve N.A. isimli terörsitler etkisiz hale getirilmişti

Etiketler :