Canlı yayında vuvuzela isyanı!- video

Canlı yayında vuvuzela isyanı!- video

Güney Afrika'da düzenlenen Dünya Kupası'nda vuvuzela kabusu sürüyor. Yorumcu Ziya Şengül canlı yayında vuvuzela çalarak isyan etti.

Dünya Kupası bütün heyecanı ve coşkusu ile sürerken maçları ekranları başında izleyen milyonlarca insan adeta bir kabus yaşıyor. Vuvuzela kabusu kupaya damgasını vuracak gibi.

Güney Afrika'ya air bir yerel çalgı olan vuvuzela binlere insan tarafından aynı anda çalınınca stadyumlar uğuldayan bir arı kovanını andırır oldu. Haliyle futbol kamuoyunda tam anlamıyla bir vuvuzela kabusu başladı. Futbolcuların da izleyenler kadar şikayet ettikleri bu ilginç gürültü yorumcuları da çıldırtmak üzere.

Kanaltürk ekranlarında yayınlanan Transfer Dosyası'nda yorumcu Ziya Şengül'ün vuvuzela isyanı damgasını vurdu. Şengül maçları TV'nin sesini kısarak izleyebildiğini söylerken 'hayatımda bu kadar anlamsız bu kadar abuk sabuk bir gürültü görmedim' derken, isyanına konu olan bu ilginç Afrika kökenli çalgıyı da stüdyaya getirip çalmaktan geri durmadı.

Şengül kupayı Güney Afrika'da takip eden bir arkadaşı aracılığıyla edindiği çalgıyı sütüdyoya getirip tepkisini ortaya koyarken vuvuzelanın futbolseverlerin sadece maç zevkini değil psikolojisini de bozduğunu göstermiş oldu.

İşte o anlar:


Etiketler :