Cansu Kara Dünya Evine Girdi

Cansu Kara Dünya Evine Girdi

Antakya’nın ünlü sosyete kuaförlerinden Liz Kuaför Salonu sahibesinin kızı Cansu Kara dünya evine girdi.

 

Antakya’nın tanınmış ailelerinden  Kara ailesi, Güneş ailesi ile akraba olmaktan memnun olduklarını dile getirdiler. Kule restoraunta yapılan düğüne çok sayıda seçkin davetli katıldı.

Güzelliği ve zarifliği ile göz kamaştıran Cansu Kara,  “Soyisminizi de kullanmayı düşündünüz mü?”sorusuna mesleği olan edebiyat öğretmenliğinin vermiş olduğu bakış açısıyla cevap verdi;

“Eşimin soyismi ve benim soyismim birleşince Kara Güneş oluyordu, bunun insanlar üzerinde olumsuz bir etki oluşturacağı kanısına vardık. Yeni soyismimi sevdim, alışmak zor olmayacak, meslektaşım olan Mehmet Bey’in soyismini taşımak bana onur verecek,” derken anne Zekiye Kara, “Allah herkese evladının mürüvvetini görmeyi nasip etsin. Çok güzel bir duygu, kızımın en doğru seçimi yaptığına gönülden inanıyorum,” dedi.

Yeni damat Mehmet Ali Güneş’in ve ailesinin de mutluluğu gözlerden kaçmadı. İhtişamlı düğüne katılan davetliler Türkçe ve Arapça müzik eşliğinde dans edip,  halay çekerek eğlendiler.

Mehmet Ali Güneş “Cansu Hanım, mükemmel bir öğretmen, çok iyi bir nişanlıydı, ideal bir eş olacağına da inanıyorum. Onu mutlu etmek için elimden geleni yapacağım, Allah herkese bu mutluluğu nasip etsin,” dedi.

F. Çetin Kabadayı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.