ÇAPA TIP FAKÜLTESİ'NDE KORKUTAN YANGIN !

ÇAPA TIP FAKÜLTESİ'NDE KORKUTAN YANGIN !

Çapa'daki İstanbul Üniversitesi İstanbul Tıp Fakültesi Hastanesi'nde yangın çıktı

Çapa'daki hastanenin acil dahiliye bölümünde, evrak deposundaki  elektrik panosunda çıkan yangına itfaiye ekiplerince müdahale edildi. Yangın, itfaiye ekiplerince kısa sürede kontrol altına alınarak  söndürülürken, binanın bir kısmına duman doldu. 
 
Dumandan etkilenmelerinin önlenmesi için hastalar, hastane çalışanları  ve itfaiye görevlileri tarafından sedye ve tekerlekli sandalyelerle binanın  bahçesine çıkarıldı. Bir süre burada bekletilen hastalar, itfaiyenin duman  tahliyesinin ardından tekrar hastaneye taşındı.

Yangın nedeniyle hastanenin acil dahiliye servisinde elektrik kesildi.  Ekipler hastaneye tekrar elektrik verebilmek için çalışmalarını sürdürüyor. 
 
İstanbul Tıp Fakültesi Başhekimi Prof. Dr. Mehmet Akif Karan, yangının  ilk bulgulara göre elektrik panosundaki bir arızadan kaynaklanmış olabileceğini  belirterek, yangına erken müdahale edildiği ve herhangi bir olumsuzluğun  yaşanmadığını söyledi. 
 
Karan, hastaların önlem amaçlı tahliye edildiğini dile getirerek,  itfaiyenin çalışmalarının ardından tekrar içeri alındığını aktardı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.