Çapan'dan Cumhuriyet gazetesine şok!

Çapan'dan Cumhuriyet gazetesine şok!

Ergenekon sanığı eski belediye başkanı Gürbüz Çapan ortağı olduğu Cumhuriyet gazetesiyle ilgili ilginç açıklmalar yaptı. İşte bir garip medya patronu....

CNN Türk ekranlarında yayınlanan 5N 1K'da Cüneyt Özdemir'in konuğu eski belediye başkanı ve Ergenekon davası sanıklarından Gürbüz Çapan'dı. Çapan aynı zamanda Cumhuriyet gazetesinin de ortaklarından. Çapan kısa süre öncesine cezaevinde tutuklu olarak yargılanıyordu.

Ergenkon
davası ve yaşadıkları üzerine çarpıcı açıklamalar yapan Gürbüz Çapan ortağı olduğu Cumhuriyet gazetesi için de hayli ilginç değerlendirmeler yaptı. Çapan, Cumhuriyet'in fikirlerine katılmıyorum dedi. Haliyle Cüneyt Özdemir bu tuhaf durumu sorgulamak istedi. Ancak Çapan ne demek istediğini anlatamadı.

CUMHURİYET'İN SAHİYİM AMA FİKİRLERİNE KATILMIYORUM!

Cüneyt Özdemir: Siz bir dönem Cumhuriyet gazetesine de destek oldunuz. Pişman mısınız?

Gürbüz Çapan: Hala da ortağım. Pişman değilim. Cumhuriyet'i de rejimi de korumak da bizim görevimiz. Cumhuriyet gazetesinin fikirlerine katılmıyorum.

Cüneyt Özdemir: Ama sahibisiniz. Ortağısınız.

Gürbüz Çapan: Katılmıyorum evet. Ya düzelebilir, uğraşıyoruz. Ya ben babamla aynı düşünmek mi zorundayım.

Cüneyt Özdemir: Peki Taraf için de aynı şeyleri söylebilir misiniz?

Gürbüz Çapan: Tabi ki söylerim ben herkes için bunları düşünüyorum. 28 Şubat'da Ahmet Hakan'la Mustafa benim evimde de kaldılar. Ne varki bunda.






GAZETECÄ°LER
.
 

Etiketler :