Çarpık yapılaşma görevi Yiğit Bulut'a verildi!

Çarpık yapılaşma görevi Yiğit Bulut'a verildi!

Başbakan Erdoğan'ın danışmanı olan Yiğit Bulut, sahillerdeki çarpık yapılaşmayı denetlemek üzere görevlendirildi

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, geçtiğimiz hafta Bodrum kıyılarında tekne gezisi yaparak hem tatil yapmış hem de Bodrum koyları üzerinde denetimde bulunmuştu.

Erdoğan'ın yanında Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar da bulunmuştu. Başbakan, Erdoğan Bayraktar'a kıyılardaki çarpık yapılaşmadan dolayı fırça bile atmıştı.

Şimdi ise Taraf'tan Ertan Altan, Bakan Bayraktar ile birlikte Erdoğan'ın danışmanı olan Yiğit Bulut'un da kıyıları denetleyeceğini yazdı. Taraf'ın haberine göre, "Kıyılara uzanan derelere kurulması planlanan hidroelektrik santralleri, cari açığı kapatmanın tek yolu olarak gören" Yiğit Bulut, Başbakan Erdoğan'ın talimatı ile sahillerdeki çarpık yapılanmaları denetleyecek. Yiğit Bulut, Erdoğan Bayraktar ile yaptığı çalışma sonrası çarpık yapılaşmaya yönelik hazırlanan raporu Başbakan Erdoğan'a sunacak.

GEZİ OLAYLARINDAN SONRA DANIŞMAN OLMUŞTU

Yiğit Bulut, Gezi Parkı eylemleri devam ederken protestoların arkasında Almanya ve İngiltere'nin bulunduğuna işaret etmiş, bunu da 1900'lü yılların başından beri Batı'nın Anadolu'ya karşı uyguladığı bir politika olduğunu iddia etmişti. Bulut, Gezi eylemleri sırasında iktidarı savunarak protestocuları sert bir dille eleştirmesinden kısa süre sonra da Başbakan'ın danışmanlığı görevine getirilmişti.



rotahaber

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.