Carrusca rezaleti!

Carrusca rezaleti!

G.Saray siteye farklı borsaya farklı açıklamalar yaptı!

htspor

2006 yılında Geldiği Galatasaray'da son 3 yılda çeşitli takımlara kiralanan Adrian Carrusca'nın durumu kafa karıştırıyor. Leo Franco ile birlikte resmi siteden sözleşmelerinin karşılıklı olarak fesh edildiği belirtilen Carrusca'nın yine bir başka takıma kiralandığı açıklandı.

Ancak yapılan bu hata HTSPOR.COM'un gözünden kaçmadı. Pazar günü resmi siteden yapılan açıklamada "Profesyonel futbolcularımızdan Leonardo Neoren Franco ve Marcelo Adrian Carrusca’nın sözleşmeleri, oyuncularla yapılan karşılıklı anlaşma sonucu feshedilmiştir. Leonardo Neoren Franco ve Marcelo Adrian Carrusca’ya kulübümüze verdikleri hizmetlerden ötürü teşekkür eder, kendilerine yeni kariyerlerinde üstün başarılar dileriz" denilirken üzerinden 24 saat geçmeden borsaya farklı bir bildirimde bulunuldu.

Sarı-Kırmızılı kulüp İstanbul Menkul Kıymetler Borsası'na yolladığı açıklamada ''Profesyonel futbolcumuz Leonardo Neoren Franco'nun sözleşmesi karşılıklı olarak feshedilmiştir'' derken, Carrusca'nın durumu için ise İMKB'ye farklı bir açıklama iletilerek, ''Profesyonel futbolcumuz Marcelo Adrian Carrusca, Arjantin Kulübü Club Atletico Banfield'a bu sezon sonuna kadar kiralanmıştır'' ifadelerine yer verdi.

Glatasaray'ın bu çelişkili açıklamaları hakkında henüz resmi bir açıklama gelmezken, Sarı-Kırmızılı kulübün bu tutumu tepki çekti.

İŞTE RESMİ SİTEDEN YAPILAN AÇIKLAMA

İŞTE BORSA'YA YAPILAN AÇIKLAMA!

 

 

 

 

Etiketler :