Çekyatlı odada Paşa kahvaltısı

Çekyatlı odada Paşa kahvaltısı

Uyuşturucu kullandığı gerekçesiyle gözaltına alınan popçu Tarkan, Emniyet'te 'paşalar' gibi ağırlandı.

 

Uyuşturucu kullandığı gerekçesiyle gözaltına alınan popçu Tarkan, Emniyet'te 'paşalar' gibi ağırlandı. 'Balyoz Operasyonu'nda gözaltına alınan emekli generallerin kaldığı 'polis dinlenme odası'nda geceyi geçiren şarkıcı 'çekyat' üzerinde uyudu. Devrim Tosunoğlu'nun haberine göre,  sabah kahvaltısında kendisine zeytin, çilek reçeli, beyaz peynir, domates ve çay verildi. Gözaltına alınan diğer zanlılar ise geceyi nezarethanede geçirdi.

NARKOTİK 6 AY DİNLEDİ
6 ay süren teknik ve fiziki takibin ardından ekipler önceki gece saat 22.00'de operasyona başladı. Torbacılar Selman G. ile Abdülmelik G.'yi ele geçiren polis, daha sonra 'müşterilerin' adreslerine yöneldi. İşadamı Murat E., armatör kardeşler Ömer Faruk M. ile Tarık M., borsacı Gökhan Y., Necdet A., gazeteciler Bekir S. ve Kubilay K.'yi gözaltına alan ekipler operasyonu Tarkan'ın Ömerli'deki çiftliğinde noktaladı. Saat 23.30'da çiftliğe gelen polisin, evde 12.5 gram esrar bulduğu öğrenildi. Saat 01.00'de Emniyet'e getirilen popçunun sadece 'uyuşturucu kullanmak'tan değil, 'temin etmek'ten de suçlandığı öğrenildi.

Esrar şoförümün, ben kokain kullanıyorum
TARKAN Emniyet'e getirildiğinde, operasyonu yürüten amirin odasına alındı ve kahve ikram edildi. Narkotik dedektiflerinden biri 'Esrarı nereden aldın?' diye sordu. Tarkan'ın 'Esrar benim değil. Şoförümün. Ben esrar kullanmıyorum. Kokain kullanıyorum' dediği iddia edildi. Telefon dinlemesine takılan kayıtlara göre, torbacıların müşterilerine, 'dosya hazır', 'evrak hazır', 'kağıt hazır' şifrelerini kullanarak kokain sattıkları anlaşıldı.

'Liste' sorusuna yanıt vermedi
İSTANBUL Emniyet Müdürü Hüseyin Çapkın, uyuşturucu operasyonuyla ilgili bir açıklama yaptı. Olayın, adliyeye intikal edecek bir konu olduğunu belirten Çapkın, operasyonun, Narkotik polisinin yaptığı 'başarılı bir çalışma' olduğunu vurguladı. Bir gazetecinin 'Tarkan'ın ismine nasıl ulaşıldı? İsminin bulunduğu bir liste mi vardı?'' sorusuna ise 'Hayır, ayrıntıya girmiyoruz. Özeti, polisin planlı bir operasyonu' diye yanıt verdi.

Ağabeyi bir bavul eşya getirdi
TARKAN'I, Emniyet'te ilk ziyaret eden kişi ağabeyi Hakan Tevetoğlu oldu. Tevetoğlu dün akşam Emniyet'e tekrar gelerek, kardeşine, içinde giysi, temizlik malzemesi ve kitap olan bir bavul getirdi. Çıkışta, 'Açıklama yapmak istemiyorum' diyen Tevetoğlu'nun Tarkan'la görüşemediği öğrenildi.

Bayramda polisler icin söyleyecekti
TARKAN, 3-10 Nisan 2010 tarihleri arasında kutlanacak olan Polis Bayramı'nda sahneye çıkmak için Emniyet'le anlaşmıştı. Abdi İpekçi Spor Salonu'ndakonser vermesi planlanan popçunun anlaşmasının 'operasyon' nedeniyle iptal edileceği konuşuluyor.

Etiketler :