Cem Garipoğlu Antalya'da İddiası!

Cem Garipoğlu Antalya'da İddiası!

İstanbul'da Münevver Karabulut'un başını keserek öldürdüğü iddiasıyla kırmızı bültenle aranan Cem Garipoğlu'nun Antalya'da görüldüğü ihbarı polisi alarma geçirdi.

İstanbul'da 17 yaşındaki liseli Münevver Karabulut'un başını keserek öldürdüğü iddiasıyla kırmızı bültenle aranan Cem Garipoğlu'nun Antalya'da görüldüğü ihbarı polisi alarma geçirdi.

Bugün öğle saatlerinde Antalya Emniyet Müdürlüğü ‘155 Polis İmdat’ telefonunu arayan ve ismi açıklanmayan kişi, Cem Garipoğlu'nun bir arkadaşıyla birlikte 07 RG 319 plakalı Ford Focus marka otomobil içerisinde olduğunu gördüğünü söyledi. Bunun üzerine Haber Merkezi, hem telsizlerden hem de ilgili büro amirliklerine telefonla bilgi vererek aracın yakalanmasını istedi.

İhbar üzerine alarma geçen polis, kentin giriş ve çıkışlarını tuttu, Garipoğlu'nun görüldüğü iddia edilen otomobili yakalayabilmek için geniş çaplı araştırma başlattı. Ayrıca MOBESE kameraları da otomobilin plakasını sisteme girerek kameralara düştüğü anda yerinin belirlenmesi için çalışma yaptı. Polis otomobil plakasında yaptığı incelemede aracın bir araç kiralama şirketine ait olduğunu belirleyince, otomobildeki kişinin Garipoğlu olma olasılığı yükseldi. Polis tüm kentte yaptığı çalışmanın sonucunu alarak saat 14.00 sıralarında içerisinde iki kişinin olduğu 07 RG 319 plakalı otomobili buldu. Uncalı Mahallesi'nde durdurulan otomobildeki iki kişi indirilerek kimlik bilgileri incelendi. Otomobilde Ali B. ve İsmail B. isimli iki arkadaşın olduğu ortaya çıktı. Kirli sakallı olan Ali B.'nin Garipoğlu'na benzediği ancak Antalya'da yaşayan bir genç olduğu belirlendi. İki genç incelemenin ardından serbest bırakıldı.

Etiketler :