Cem Garipoğlu'nun çıldırdığı an!

Cem Garipoğlu'nun çıldırdığı an!

Cem, cinayetle ilgili tüm detayları anlattı. Anlattıklarına göre Cem Garipoğlu'nun cinayeti işlemeden önce çıldırdığı an!

Münevver Karabulut'un katil zanlısı Cem Garipoğlu'nun, teslim olduktan sonra cinayet öncesini ve sonrasını detaylarıyla anlattığı öğrenildi.
Olay günü, Münevver'in su içmek için mutfağa gittiğinde cep telefonuna baktığını ve başka bir erkeğin mesaj ve çağrılarına rastladığını anlattığı öğrenilen Garipoğlu'nun "Sevgilim diye hitap ettiğini gördüm. Başka bir erkekle ilişkisi olduğunu düşündüm. Ona vurdum, ona saldırdım. Kız n o r m a l boyluydu ve başını kesince valize sığdı" dediği öğrenildi. Mesajı görünce cinnet getirdiğini iddia eden Garipoğlu'nun, aynı cinneti cesedi parçaladığı sırada da getirdiğini söylediği de öne sürüldü.

'TÖRENLE, AYİNLE İLGİSİ YOK'

Cinayet sonrası cesedi valize koyduktan sonra kaba temizlik yaptığını söylediği de öğrenilen Garipoğlu, Münevver'in cesedi üzerinde Adli Tıp'ın yaptığı incelemede belirtilen boğaz kısmındaki ters V şeklindeki ve karın kısmındaki paralel çizgilerle ilgili olarak da, "Ben bu çizik ve yaraların ne anlama geldiğini bilmiyorum. Bunları yaptığımı kabul etmiyorum ancak bunlar varsa ben yapmışımdır" cevabını verdiği belirtildi. Bu soruya sinirlendiği anlaşılan Garipoğlu'nun "Bunların herhangi bir törenle, ayinle ya da şeytana kurban verme şeklindeki sapık tarikat ya da gruplarla ilgisi yoktur. Bana isnat edilmeye çalışılan sadizm ya da işkencesever şeklindeki iddiaları kabul etmiyorum" şeklinde açıklama yaptığı öğrenildi.

(Haber: Orhan Yurtsever – Sabah)

Etiketler :