Cem Uzan Aydın Doğan'ı bombaladı: Sahtekar Hırsız!

Cem Uzan Aydın Doğan'ı bombaladı: Sahtekar Hırsız!

Hortumcu Cem Uzan twitter üzerinden kağıt kaçakçısı Aydın Doğan hakkında iddialarda bulundu. Uzan, Doğan'ın hükümeti yıkmak ve kendi hükümetini kurmak için çalıştığını paylaştığı fotoğrafları Twitter kullanıcıları ile paylaştı.

Cem Uzan Aydın Doğan'ın kağıt kaçakçısı olduğu ve kendisinden 40 milyon dolar haraç istediğini ve bu konuşmanın ses kaydının da Şişli Cumhuriyet savcılığında olduğunu iddia etti. Uzan ayrıca Doğan'ın bir çok kirli pazarlıkta adının geçtiğini söyledi.

Aydın Doğan'ın 28 Şubattaki rolünü başbakanı pijama ile karşılayışını Doğan otomotivi ve A. Ertürk & M. Ceylan'la ilişkisi olduğunu Twitter'dan kullanıcıları ile paylaştı.

Uzan, İş Bankası'nın Dış Bankı Aydın Doğan'a peşkeş çektiğini ve İş Doğan–POAŞ birleşmesini bu yüzden mahkum olanları N. İlseven'i, dile getirerek Doğan'ın kağıt ve akaryakıt kaçakçısı olduğunu iddia etti.

Ayrıca Uzan son olarak Aydın Doğan'ın hükümeti yıkmaya ve kendi hükümetini kurmaya çalıştığını yayınladığı bir fotoğraf üzerinden paylaştı. Doğan'ın 2002 de hükümet kurma çabaları içinde olduğunu bu yüzden Özer Çiller ile görüştüğü ve amacının DYP ve Çiller başa gelmesi olduğunu söyledi.

Son olarak Cem Uzan, Aydın Doğan'a "erkeksen kendi kanalarının birinde çık karşıma" diyerek meydan okudu.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.