Cem Uzan dizi oluyor! Hemde bakın hangi kanalda?

Cem Uzan dizi oluyor! Hemde bakın hangi kanalda?

Kaçak işadamı Cem Uzan'ın yükselişi ve çöküşü dizi oluyor...

Cem Uzan’ı kim oynuyor Yakın tarihimizde “Cem Uzan dönemi” diye bir dönem var. En büyük medya patronlarından biri olması, ikinci büyük GSM operatörüne sahip olması, kurduğu Genç Parti’yle siyasete girmesi, yarattığı dev imparatorluk ve o imparatorluğun çöküşü...“Cem Uzan dönemi”, medya ve sanat dünyasında her zaman efsane gibi anlatılır... Bunu duyduğunda Cem Uzan’ın kendisi bile inanmayacak ama işte o dönem dizi oluyor.

 

Hem de TRT’ye! TRT’de yakın dönem olaylarını yarı dizi/yarı belgesel tadında anlatan bir yapım var; “Tanıklar” diye...Gaffar Okkan, Adnan Kahveci gibi isimlerin hayatını canlandırdı oyuncular ve o dönemler anlatıldı. İşte o dizide şimdi de Cem Uzan dönemi çekiliyor. Peki Cem Uzan’ı kim oynuyor? Sinan Tuzcu. Doğru bir tercih... Görüntü olarak Cem Uzan’a fazlasıyla benzeyeceğinden şüphem yok. Ama sadece Cem Uzan yok, o dönem Uzan’ın etrafındaki önemli aktörler de dizide canlandırılacak. Kardeşi ve babası başta olmak üzere Ali Taran, Erol Köse gibi isimler.

 

Sinan Tuzcu, Cem Uzan’ı oynarken, Ali Taran’ı Uğur Uludağ canlandırıyor. Erol Köse’yi kimin oynadığını öğrenemedim. Teklif etseler belki kendisi bile oynardı. En azından danışman olarak kadroya almalıydı, dönemi en iyi bilen isimlerden sonuçta. “Tanıklar”ın bu bölümü ekrana geldiğinde eminim çok ses getirecek ve tartışılacaktır.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.