Cemaat gazetesinin IŞİD yalanı

Cemaat gazetesinin IŞİD yalanı

Bugün gazetesi, Türkiye'yi 'teröre destek veren ülkeler arasına sokmak için' Türkiye terör örgütü IŞİD'i destekliyor propagandası yapıyor..

Türkiye, milli güvenlik tehdidi gördüğü terör örgütü IŞİD ile mücadelede, Şanlıurfa'nın Suruç ilçesindeki bombalı saldırıdan bu yana yeni aşamaya geçti.

TÜRKİYE IŞİD'İ VURDU

ABD’nin öncülük ettiği ‘Özgün Kararlılık Harekatı’ kapsamında Diyarbakır’dan Türk F-16'ları Cerablus ile Azez arasındaki IŞİD'e ait 8 noktaya hava operasyonu düzenledi. Düzenlenen operasyonlarda IŞİD'e ağır darbeler vuruldu.

İNCİRLİK ÜSSÜ'NDEN IŞİD'E BOMBARDIMAN

Adana'da bulunan İncirlik Üssü'nden  havalanan Amerikan uçakları ise birçok kez IŞİD'i vurdu. Bu saldırılarda IŞİD önemli kayıplar verdi.

ERDOĞAN'I TEHDİT ETTİLER

Saldırılar sonrası IŞİD tarafından yayınlanan videolarda, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan açık bir şekilde tehdit edildi.

TERÖRE DESTEK VEREN ÜLKELER ARASINDA GÖSTERMEK İÇİN

Ancak Cemaat'e yakınlığıyla bilinen Bugün gazetesi, bugünkü manşetinde 'Türkiye'yi teröre destek veren ülkeler arasında göstermek için' yeni bir algı çalışmasına başladı.

PKK MEDYASI-CEMAAT- CUMHURİYET

Gazete, PKK medyası ve Can Dündar yönetimindeki Cumhuriyet ile benzer bir manşet atarak  IŞİD'e silahların Şanlıurfa'da bulunan Akçakale Gümrük Kapısı'ndan sevk edildiğini iddia etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum