Cemaat yine montaja sarıldı

Cemaat yine montaja sarıldı

Önceki gün Erdoğan'ın TRT Haber'de katıldığı canlı yayın programındaki KJ, sosyal medyadaki cemaatçiler tarafından montajlandı.

30 Mart ve 10 Ağustos seçimleri öncesinde, seçim sonucunu etkilemeye yönelik montaj kasetleri ve görüntüleri sosyal medya üzerinden internete servis edilmişti.

MONTAJ KASETLERİ BOŞA ÇIKMIŞTI

Montajcıların hedeflerine göre önce AK Parti yerel seçimlerde kaybedecek, sonra da Erdoğan cumhurbaşkanlığına seçilemeyecekti. Gezi medyasıyla Cemaat'in yaptığı işbirliği üzerine kurulu bu taktik tutmadı ve 30 Mart seçimlerinde AK Parti en çok belediyeyi kazandı. Ardından Erdoğan da Cumhurbaşkanı seçilerek cemaatin montajla kurulan kumpaslarını boşa çıkardı.

MONTAJA DEVAM

Şimdi ise 7 Haziran'da yapılacak olan 2015 genel seçimlerini etkilemeye yönelik montaj çalışmaları yeniden başladı.

Önceki gün TRT Haber Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı ağırladı. Erdoğan yaklaşık 2 saat kaldığı canlı yayında gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu. Erdoğan'ın konuşmalarından seçilen başlıklar TRT Haber ekranlarında KJ'ye yazılarak izleyicilere sunuldu.

Cemaat'in sosyal medya hesapları Erdoğan canlı yayınındaki KJ'yi değiştirerek internette yaygara koparmaya çalıştı.

KJ'Yİ DEĞİŞTİRDİLER

Orjinalinde "Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan gazetecilerin sorularını cevaplıyor"şeklinde yazılan KJ montajlandı ve şu ifadeler yazıldı: Gazeteciler Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın sorularını soruyorlar..

ZAMAN HABER YAPTI

Cemaat'in bir numaralı yayın organı Zaman gazetesi ise bu montajlı fotoğrafları haberleştirdi, sitesinden okuruna sundu.

Zaman'ın haberinde montajlı fotoğraf kullanılırken, "sosyal medyada akşamın konusu bu oldu" vurgusu yapıldı. İşte Zaman'ın montajlı görüntü üzerine yaptığı o haber:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.