Sözcü Manşetten Çiçek'e Bravo Çekti

Sözcü Manşetten Çiçek'e Bravo Çekti

Dün Meclis Başkanı seçilen Cemil Çiçek'e Sözcü Gazetesi "Bravo" dedi. Gazete sürmanşette ise Başbakan Erdoğan'ı eleştirdi.

Hemen hergün manşetten ya Başbakan Erdoğan'a ya da AKP'ye çakan Sözcü Gazetesi, dün Meclis Başkanı seçilen Cemil Çiçek'e bugün birinci sayfadan bir "Bravo" çekti...

Bugün Sözcü'nin sürmanşetinde yine her zaman olduğu gibi Tayyip Erdoğan eleştirisi vardı.

Başbakan Erdoğan'ın "Tükürdüklerini Yalayacaklar" sözünü sürmanşet yapan gazete, "Tayyip Gerdikçe Geriyor" başlığını atmış.

Sürmanşette Başbakan'ı bu kadar sert bir dille eleştiren Sözcü, hemen bu başlığın yan tarafında dün Meclis Başkanı seçilen Cemil Çiçek'e "Bravo" demiş.

Cemil Çiçek'in bir şehit cenazesine katılmasını öven Sözcü'nün Başbakan'ı eleştirdiği bir yerde Cemil Çiçek'e övgüde bulunması biraz ilginç.

Hatırlarsanız bu seçimlerden sonra ilk kez kabine toto yerine Meclis başkanının kim olacağı tartışma konusu olmuş ve Doğan Medya tarafından Cemil Çiçek ismi, daha ortada hiçbir isim yokken olmayan isimlerin yanında birden ön plana çıkmıştı.

CHP de cephesinde de Cemil Çiçek ismi memnuniyetle karşılanmış, Kılıçdaroğlu, Cemil Çiçek'in Meclis Başkanı olmasından mutluluk duyacaklarını ifade etmişti.

Sektirmeden hergün AKP ve Erdoğan'ı eleştiren, yerden yere vuran Sözcü'nün de Cemil Çiçek'e birinci sayfadan yer açması ve "Bravo" demesi, Çiçek'in bir kısım medyanın iddia ettiği gibi "uzlaşmacı" tavrından mı kaynaklanıyor yoksa...?

sozcu_surmanset.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.