Cesedi attıktan sonra Bahçeşehir'e Dönmüş

Cesedi attıktan sonra Bahçeşehir'e Dönmüş

Cem G. ile cinayetten sonra MSN'de görüştüğünü öne süren arkadaşı U.A.: "Cinayet gecesi geç saatte Bahçeşehir'e çıkacak mısın diye sordu"

Münevver Karabulut cinayetinin bir numaralı zanlısı Cem G.'nin DNA örnekleri alınan arkadaşı U.A., cinayetten sonra Cem G.'nin kendisiyle MSN'den konuştuğunu söylediği öğrenildi. Alınan bilgiye göre U.A., "3 Mart akşamı saat 21.30'du. MSN'den Cem, 'Bahçeşehir'e çıkacak mısın?' diye sordu. Ben de 'Çıkmayacağım' dedim. Sonra o internetten hemen çıktı. Bilgisayar kapandı. O saatten beri kayıp'' dedi. U.A.'nın bu sözleri, Cem G.'nin sevgilisi Münevver Karabulut'un ikiye ayrılmış cesedini valiz ve gitar kutusunda çöpe attıktan sonra, "yeniden Bahçeşehir'e mi döndü?" sorusunu gündeme taşıdı.

'CEM ÇOK KORKAK ÇOCUKTU'
3 Mart günü saat 20.00 sıralarında Etiler'de çöp konteynırında başı gövdesinden ayrılmış olarak bulunan Münevver Karabulut cinayetiyle ilgili polis, Cem G.'nin arkadaşlarının DNA örneklerini alırken, ifadelerine de başvurdu. Cem'in Bahçeşehir'deki eski okulundan arkadaşı U.A., yaklaşık 2 yıldır arkadaşlık yaptığı Cem'i, "Cem çok korkak bir çocuktu. Bu cinayeti işlediğine hâlâ inanamıyorum'' diye anlattığı öğrenildi.

'BU AŞK YAZ SONUNA KADAR'
Münevver'le her buluşmasından sonra mutlaka Cem'in kendisini aradığını anlatan U.A., "Her fırsatta beni arardı. Münevver'i sürekli çok sevdiğini söylüyordu. Cinayetten bir hafta önce bana, 'Bu ilişki sence ne kadar sürer?' dedi. Ben de 'Bilmiyorum. Bunu ilişkiniz ve zaman gösterir' dedim. O da bana 'Bence yaz sonuna kadar aşkımız devam eder' dedi'' diye konuştu. Cem'le cinayetten 2 gün önce Recep İvedik 2 filmini izlediklerini, hatta Cem G.'nin evde izlemek için aşk fimleri aldığını söyleyen U.A., "Çok sıkıcı aşk filmleriydi. Ama o bunalımda değildi'' dedi.

Etiketler :