3 BAKAN İSTİFA ETTİ İDDİASI!

3 BAKAN İSTİFA ETTİ İDDİASI!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, İçişleri Bakanı Muammer Güler ve Dış Ticaretten Sorumlu Devlet Bakanı Zafer Çağlayan'ın istifa ettikleri iddiası ne kadar doğru?

Hüseyin AKKAŞ -  Cafesiyaset.com  / Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Bakan Fatma Şahin’in Gaziantep’ten, Adalet Bakanı Sadullah Ergin’in Hatay’dan Ulaştırma Denizcilik ve Habercilik Bakanı Binali Yıldırım’ın İzmir’den aday gösterilmesi ile yerlerine kimlerin geleceği konuşulurken gündeme damgasını vuran ‘Yolsuzluk ve Rüşvet Operasyonu’ giden bakanların değil ‘Gitmesi gereken bakanlar’ başlığını konuşmaya başladı.
 
 
Düne kadar Kulisler gidenlerin yerine kim gelir, gelmeli şeklinde konuşurken bugün operasyon sonucu 3 bakan oğlunun gözaltına alınması sonucu babaları olan bakanlar istifa etmeli mi, başbakan görevden almalı mı söylentilerini konuştu.
Cafesiyaset.com olarak ulaştığımız bilgi, söylentilerin yönünü değiştirecek türden.
 
Operasyonun başlaması ve medyada yer almasının ardından oğulları gözaltına alınan bakanların önce sözlü olarak Başbakan Erdoğan’a istifalarını ilettikleri, bugün ise yazılı olarak istifalarını verdikleri ve Başbakan Erdoğan’ın kararını bekledikleri yönünde.
 
Yani operasyonda adı geçen üç bakanın istifalarının Başbakan’ın cebinde olduğu ve hafta sonuna doğru devam-tamam kararının verileceği iddia edildi.
 
Kaynak: CAFESİYASET



 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.