Çevre ve Şehircilik Bakanı Özhaseki, Muş'ta

Çevre ve Şehircilik Bakanı Özhaseki, Muş'ta

Bakan Özhaseki:- "Devletin iki tane kolu var. Bunlardan biri teröristlere, kötülere vurduğu kudret eli. Onu teröristlere, hırsızlara, suçlulara vurur. Onu iyi insanlar için çekmemesi lazım. Devletin bir başka kolu da şefkat elidir. O da mazlumun, garibanı

MUŞ (AA) - Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, "Devletin iki tane kolu var. Bunlardan biri teröristlere, kötülere vurduğu kudret eli. Onu teröristlere, hırsızlara, suçlulara vurur. Onu iyi insanlar için çekmemesi lazım. Devletin bir başka kolu da şefkat elidir. O da mazlumun, garibanın yanındadır. Devamlı mağduriyetleri giderme, ihyanın tarafındadır." dedi.

Temel atma ve toplu açılış töreni için AK Parti Kadın Kolları Genel Başkanı Lütfiye Selva Çam, Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik ile Muş'a gelen Bakan Özhaseki, havaalanında Vali Seddar Yavuz, Belediye Başkanı Feyat Asya, AK Parti Muş Milletvekili Mehmet Emin Şimşek ve partililer tarafından karşılandı.

- "125 milyon liralık iş başlatıyoruz"

Havaalanından Muş Valiliğine geçerek Vali Yavuz'u makamında ziyaret eden Özhaseki, burada yaptığı açıklamada, Muş'un, Anadolu'nun Türklere yurt olmasının ilk kapısı ve kalbi olduğunu bildirdi.

Özhaseki, AK Parti Genel Merkezi'nin başlattığı "Gönül Köprüsü" projesi vesilesiyle kente geldiklerini anımsatarak, "Dost köyüne bahanesiz gelinmezmiş, bizim buraya gelmek için birçok bahanemiz var. Bir taraftan da bizim bakanlığımızın işleri var. Çok büyük bir yatırım başlıyor. Kentin alt yapısına başlıyoruz. 125 milyon liralık iş başlatıyoruz. Bundan büyük bir memnuniyet duyuyoruz." diye konuştu.

Ülkenin her tarafının mutluluk haberleriyle dolması gerektiğini belirten Özhaseki, özellikle doğu ve güneydoğuda yaşanan kendileri için de üzüntü veren hadiselerden sonra hükümetin bölge için çok büyük gayretlerinin olduğuna değindi.

Devletin bölge için çok büyük yatırımlara imza atarak insanların refah düzeyini yükselttiğini aktaran Özhaseki, konuşmasına şöyle devam etti:

"Devletin iki tane kolu var. Bunlardan biri teröristlere, kötülere vurduğu kudret eli. Onu teröristlere, hırsızlara, suçlulara vurur. Onu iyi insanlar için çekmemesi lazım. Devletin bir başka kolu da şefkat elidir. O da mazlumun, garibanın yanındadır. Devamlı mağduriyetleri giderme, ihyanın tarafındadır. Bölgede başlattığımız çok büyük projeler var. Bütün bunların yavaş yavaş ortaya çıktığı bir ortam başlıyor. Bu nedenle bizde durmadan bakan arkadaşlarımız ve orada gayret eden arkadaşlarımız Anadolu'yu karış karış geziyoruz. Allah ülkemize birlik beraberlik versin, huzurumuzu bozmak isteyenlere fırsat vermesin."

Bakan Özhaseki, bir tarafta açılış yaparken diğer taraftan da o kentin geleceğiyle yapılması gerekenleri tartıştıklarını belirterek Özhaseki, faydalı olmak amacıyla bu ziyaretleri gerçekleştirdiklerini kaydetti.

Özhaseki ve beraberindekiler, ziyaretin ardından toplu açılış törenine katıldı.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.