İhbar Mektubundaki İddia Ortalığı Çok Karıştıracak

İhbar Mektubundaki İddia Ortalığı Çok Karıştıracak

Münevver Karabulut cinayetiyle ilgili önemli bir iddia öne sürüldü. Karabulut Ailesi’nin avukatı, 3 yıllık hapis cezası Yargıtayca onanan amca Hayyam Garipoğlu’nun yurtdışına kaçacağını iddia etti.

Liseli Münevver Karabulut'un başı kesilerek öldürülmesiyle ilgili davada 'suçluyu kayırma' suçundan aldığı 3 yıllık hapis cezası Yargıtay'ca onanan amca Hayyam Garipoğlu'nun yurtdışına kaçacağı ileri sürüldü.

'HAYYAM GARİPOĞLU KAÇACAK'
Münevver Karabulut'un katil zanlısı Cem Garipoğlu'nun yargılandığı ve 24 yıl hapis cezası aldığı davada, anne Tülay Makbule Garipoğlu ile birlikte 3 yıl hapis cezası alan ve bu ceza Yargıtay tarafından onanan amca Hayyam Garipoğlu'nun kaçacağı yönündeki ihbar mektubunun ofisine geldiğini ifade eden Karabulut Ailesi'nin avukatı Rezan Epözdemir, Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı'na sunduğu dilekçesinde, bürosunun faksna kimin tarafından gönderildiği bilinmeyen bir ihbar mektubu ile bazı evraklar geldiğini söyledi.

Epözdemir ihbar mektubunda, Hayyam Garipoğlu'nun kesinleşen 3 yıllık hapis cezasının infazının önlenmesi için yurtdışına çıkmasının kuvvetle muhtemel olduğu, başka bir ülkede oturma izni alma girişimlerine başladığının yazıldığını belirtti. Bu durumun kararın infazını imkânsız hale getireceğini söyleyen Epözdemir, Hayyam Garipoğlu'nun hukuka aykırı davranışının engellenmesini istedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.