Cezayirli öğrenciden Erdoğan'ı duygulandıran şiir

Cezayirli öğrenciden Erdoğan'ı duygulandıran şiir

Cezayirli bir kız Cezayir Üniversitesi'nde bir programa katılan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a sürpriz yaptı. Sürpriz karşısında çok sevinen Erdoğan: ''Beni memleketime götürdün'' dedi.

Cezayir Üniversitesi tarafından fahri doktora unvanı verilen Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a Cezayirli bir kız öğrenci sürpriz yaparak "Ben Seni Sevdiğimi" şarkısının sözlerini okudu.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a Cezayir Üniversitesi tarafından fahri doktora unvanı verildi. Fahri doktoranın verilmesinin ardından üniversitede okuyan Emine Sadi isimli Cezayirli bir kız öğrenci Kazım Koyuncu'nun 'Ben Seni Sevdiğimi' şarkısının sözlerini okudu.

Öğrencinin şarkı sözlerini okumasından çok memnun olan Başbakan Erdoğan öğrenci Emine'yi tebrik ederek, "Bu tabii şiir olmasının ötesinde aynı zamanda beni kendi memleketime, Karadeniz'e de götürdü" dedi.Başbakan Erdoğan daha sonra öğrenci Emine Sadi'nin yanına giderek eşi Emine Erdoğan'ı tanıştırdı ve eşinin adının da Emine olduğunu söyledi. Emine Erdoğan'da öğrenciyi tebrik ederek başarılar diledi.

 

Kaynak: İHA

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.