CHP'li Arıtman: Başörtüsü çocuk tecavüzlerini arttırdı

CHP'li Arıtman: Başörtüsü çocuk tecavüzlerini arttırdı

CHP'li Canan Arıtman Habertürk TV'de başörtüsü hakkında şok ifadeler kullandı.

Habertürk'te başörtüsü konusu her iki kesim tarafından konuşuldu. İlerleyen saatlerinde ise tartışma kavgayaya döndü.

habertürk tv'de Balçiçek İlter'in moderatörlüğünü yaptığı Karşıt Görüş programına konuk olan CHP'li eski vekil Canan Arıtman başörtüsühakkında şok sözler söyledi.

Hüda Kaya, Nuray Canan ve Şükran Soner'in de konuk olduğu programda, Meclis'e başörtülü girecek vekillerin durumu konuşulurkenCHP'li Canan Arıtman ipin ucunu kaçırdı.

"BAŞÖRTÜSÜ YÜZÜNDEN ÇOCUK TECAVÜZLERİ ARTTI"

Arıtman şöyle konuştu:

"Kız erkek yurtlarını ayırdınız. Sanki kızlar ve erkekler aynı yerde kalıyorlarmış gibi. Sadece yemekhaneleri müşterekti. Erkekleri kızları başka yerlere taşıdınız.

Başbakanımız dedi ki, hamile kadının sokağa çıkması terbiyesizliktir. (Bu sözü Başbakan değil, Ömer Tuğrul İnançer söylemişti).

Başı türbanlanmış bir bebekle reklam panolarına resim çektirdiniz. Bebek, başı türbanlı. Ondan sonra biz bu ülkede çocuk tecavüzlerinin niçin bu kadar çok arttığını konuşuyoruz.

Bir kız çocuğunun başını türbanla bağlarsanız ona kadın kimliği vermiş olursunuz. Onu çocuk olarak görmediğinizi söylüyorsunuz. Ben bilim insanıyım. Bir çocuğun başını bağlamak onu çocuk olarak görmemektir. Onu kişi olarak görmektir, onu kadın olarak görmektir. O nedenledir ki bu ülkede çocuk tecavüzleri artmaktadır. "

BALÇİÇEK İLTER'İN ZOR ANLARI

Arıtman'ın bu sözleri stüdyodaki diğer konukların tepkisini çekerken, Balçiçek İlter araya girmek istedi. Ancak Arıtman yüksek sesle konuşmaya devam edince Balçiçek İlter reklama gitmek zorunda kaldı. 

Programın son kısmında ise tartışma yeniden kavga olarak alevlendi. Öyle ki Balçiçek İlter rejiye seslenerek ''Arkadaşların mikrofonlarını kısalım'' dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.