CHP'li Tekin'den Sarıgül'e açık çağrı!

CHP'li Tekin'den Sarıgül'e açık çağrı!

CHP Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin, Sarıgül'ün adaylığını açıklamasını istedi.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin, İstanbul adaylığıyla ilgili net konuştu. Bu konuda CHP'nin önünde iki seçenek bulunduğunu ancak son kararın Kemal Kılıçdaroğlu'na ait olduğunu söyleyen Tekin, aday adaylığıyla anayasal hakkını kullandığını ifade etti. Sarıgül'ün adaylığının açıklanması halinde, 2009 yılındaki çalışmanın iki katını İstanbul için yapacağının garantisini de veren Tekin, beni bu konuda kimse test etmeye kalkmasın diye konuştu.

Gürsel Tekin, TGRT Haber'de gazeteci Hadi Özışık'ın moderatörlüğünde,  Radikal gazetesi Ankara temsilcisi Deniz Zeyrek, FOX TV Ankara Temsilcisi Sedat Bozkurt ve Cumhuriyet gazetesi Ankara temsilcisi Utku Çakırözer'in sorularını cevapladı.

Programda Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül ve kendisinin adaylığıyla ilgili medyada yer alan bazı ifadelerin kendisine ait olmadığını söyleyen Tekin, İstanbul İl Başkanlığı döneminde Sarıgül dahil bir çok isme partiye katılım için teklif götürdüğünü anlattı. İstanbul'da 7 ilçeyi çok düşük oylarla, bu bölünmüşlük nedeniyle kaybedildiğini anlatan Tekin, kaybedilen 6 ilçede Sarıgül'ün doğrudan etkisinin olduğunu iddia etti.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.