2 oy Kılıçdaroğlu'nu umutlandırdı

2 oy Kılıçdaroğlu'nu umutlandırdı

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, 2007 seçimlerinde CHP'ye sıfır oy çıkan Küçükçobanlı köyünü ziyaret etti.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 2007 seçimlerinde CHP'ye sıfır oy çıkan Küçükçobanlı köyünü ziyaret etti. Bu seçimlerde ise köyden CHP'ye iki oy çıktı. Kılıçdaroğlu bu durumu "Bu şunu gösteriyor, gittiğiniz, sohbet ettiğiniz, elini sıktığınız vatandaş size karşı ilgisiz davranmıyor" diye anlattı.

Habertürk gazetesinin haberine göre, partisinin CHP'nin hiç oy alamadığı Afyonkarahisar'ın Bucak'a bağlı Küçükçobanlı Köyü'ne 25 Şubat'ta Kılıçdaroğlu'nun yaptığı sürpriz ziyaret partisinin köydeki makûs talihini değiştirdi. 2007 seçimlerinde sıfır oy alınan köyden bu kez CHP'ye 2 oy çıktı.

HAVRAN'DA OYLARIMIZ YÜZDE 100 ARTTI

Küçükçobanlı Köyü'nden alınan 2 oyu önemseyen ve "2 oy 2 oydur" diyen Kılıçdaroğlu, "Bu şunu gösteriyor, gittiğiniz, sohbet ettiğiniz, elini sıktığınız vatandaş size karşı ilgisiz davranmıyor. Demek ki gitmek, konuşmak ve partiyi anlatmak lazım. O zaman göreceksiniz, herkes kazanılabilir."

Kılıçdaroğlu, Balıkesir Havran'a da üç kez gittiğini hatırlatarak "Havran'da oylarımızı yüzde 100 oranında artırdık. Demek ki gidince oluyor" ifadesini kullandı. Partisinin sıfır oy aldığı yerleri incelediklerini söyleyen Kılıçdaroğlu "Üyemizin sandık görevlisi olduğu veya oy kullandığı sandıktan partimize oy çıkmıyorsa orada sorun var demektir. Hemen o kişiyle yolumuzu ayıracağız. 'Arkadaş kusura bakma, bize sözde değil özde partili lazım' diyeceğiz" dedi.

FASON ÜYELİKLERE NEŞTER

"Bugüne kadar bu pencereden olay irdelenmemiş, sonuçlarmasaya yatırılmamış" diyen Kılıçdaroğlu şöyle devametti:

"Türkiye'deki 199 bin 207 sandıktaki oyları tek tek inceliyoruz. Her yerde üye sayımızla partimize çıkan oyları karşılaştıracağız. Diyelimki bir sandıkta oy kullanan 200 partimizin üyesi bulunuyor, orada bize 100 oy çıkıyorsa bunun üzerine gideceğiz. Kimse kusura bakmasın, bunun hesabını soracağız. Oradaki teşkilatları hemen görevden alacağız ve üyelikleri sil baştan yenileyeceğiz. Bu konuda kimsenin gözünün yaşına bakmayacağız."

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.