Hüseyin Aygün rakı yerine bakın ne içmiş?

Hüseyin Aygün rakı yerine bakın ne içmiş?

CHP'de rakı polemiği. CHP milletvekili Hüseyin Aygün'e dün akşam rakı içtiniz mi diye soruldu. Aygün bu soruya 'Rakı değil, şarap içtim' diye yanıt verdi.

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, dün Kurultay'da yaptığı konuşmada "Diyorlar ki CHP elitist bir parti.  Elit olmak ayrı, elitist olmak ayrı. Elitlere yani seçkinlere saygım var,  aydındır bunlar. Otururlar, konuşurlar, düşüncelerini topluma aktarırlar ve  toplumu aydınlatırlar. Ama bir de elitistler var, rakı sofralarında Türkiye'yi kurtarırlar. Bunlardan partiyi temizleyeceğim. Herkes çok iyi bilsin. Bana  çalışan adam lazım, rakı sofralarında konuşan adam değil.'' demişti.

Kılıçdaroğlu'na ilk tepki CHP'li vekil Hüseyin Aygün'den gelmiş ve Twitter'dan 'Bu akşam Kurultay'a içeceğm' mesajını paylaşmıştı.

Habertürk canlı yayınına katılan CHP milletvekili Hüseyin Aygün'e dün akşam rakı içtiniz mi diye soruldu. Aygün bu soruya 'Rakı değil, şarap içtim' diye yanıt verdi.

Aygün'ün açıklamaları şöyle;

-Kılıçdaroğlu solcu olabilir ama sağ bir politika izliyor. Muharrem İnce'nin dün aldığı yüksek oy da sağ siyasete bir tepkinin ürünüydü.

- Çankaya Köşkü'ne Mısır'dan aday bularak CHP'nin hassasiyetlerini hiçe saydılar.

- Muharrem İnce Kılıçdaroğlu'nun alternatifi değildir. İnce'nin solla, emek hareketiyle ilgisi yoktur. Sağ milliyetçi bir isimdir. Ama kurultayda sol söylemiyle bu kadar oy aldı.

- Sağa yönelme politikalarından dolayı Mehmet Bekaroğlu'nun ismi bu kadar telaffuz ediliyor. Öte yandan Bekaroğlu'nun olumlu söylemlerini de unutmak mümkün değil.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.