CHP'li Kamer Genç Yine Kinini Kustu!

CHP'li Kamer Genç Yine Kinini Kustu!

CHP Tunceli Milletvekili Kamer Genç'in son vakası konuşulmaya devam ediyor. Meclis'teki tartışmanın tutanakları bugün de basının gündemindeydi.

TBMM Genel Kurulu'nda kadın milletvekillerine pantolon giyme özgürlüğü getiren düzenlemenin görüşmeleri sırasında "taciz" tartışması yaşandı.

CHP Tunceli Milletvekili Kamer Genç kendisini ziyarete gelen başörtülü üç genç kızla sohbetini anlattı. Bunun üzerine Meclis'te tansiyon birden gerildi. Haber Türk gazetesinden İnan Gedik tutanağı yazdı.

Kamer Genç'in olay sözlerine AK Partili vekillerin tepkisi tutanaklara böyle yansıdı: tepkiler sürüyor. Tartışma bugün yazılı basına uzandı.

CHP'li Kamer Genç'in bu sözlerine CHP'li vekillerden de tepki geldi.

EN GÜZEL YERİNİZ GÖZLERİNİZ, DUDAKLARINIZ, YÜZÜNÜZ

Genç: Bir gün benim odama 3 kız geldi. Şimdi, güzel de kızlar. Başlarını örtmüşler. Ya dedim, bakın, kızlar, şimdi sizin en güzel yeriniz gözleriniz, dudaklarınız, yüzünüz. Dedim ki bu yüzünüzü, saçlarınızı açın. Sendeki de kıl, bendeki de kıl. Yani bunun bir farkı yok ki.

Ülker Can (AK Parti Eskişehir): Aa! Ne diyor bu ya!

Osman Aşkın Bak (AK Parti İstanbul): Otuz senedir boş konuşuyorsun.

Genç: Kadınları kara çarşafa sokmakla bu memleket medeniyet seviyesine kavuşamaz.

Metin Külünk (AK Parti İstanbul): Çok meraklısın, soyun Meclisin ortasında da bu Meclis görsün seni.

Burhan Kuzu (Anayasa Komisyonu Başkanı) : Sataşmadan söz aldım ama artık değmez bu Kamer Genç için konuşmaya, vazgeçtim.

Canikli: Kendisini ziyarete gelen 3 genç kıza taciz ettiğini TBMM kürsüsünden itiraf etmiştir.

Can: Boyundan, posundan yaşından da mı utanmıyorsun ya!

Genç: Evvela konuşulan şeyleri anlamak için adam olmak lazım. Adam değilseniz konuşulan şeyleri anlayamazsınız. Gelen o kızlar benim kardeşlerim. Konuşmalarımı anlayabilmeniz için daha birkaç tane fırın ekmeğini yemeniz lazım. Sizin hala beyin itibarıyla gelişmemiş insanlar var aranızda.

Mehmet Metiner: (AK Parti Adıyaman): Yazıklar olsun sana! Utanmaz, arlanmaz herifsin sen!

Canikli: Hayatını, zihnini, beynini çukurdan çıkaramayan, çukurun seviyesinin üzerine çıkaramayan insanların konuşmalarını ciddiye almayın. O konuşmaları anlamak için, yani Türkiye'deki, dünyadaki yaratılmış esfeli Safilin beyinleri dahi fazla gelir.

HABERVAKTİM
HABERVAKTİM

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.