CHP'nin adayı Muharrem İnce mi

CHP'nin adayı Muharrem İnce mi

Muharrem İnce'nin İstanbul'da partililerle yaptığı toplantı heyecan yarattı.

İstanbul'da Ak Parti ve CHP arasında 4 puanlık fark kaldığını iddia eden CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, büyükşehir yarışı konusunda iddialı. Akıllardaki Sarıgül sorusuna 'Önce partimize gelip üye olsun' diyen CHP lideri Sarıgül adaylığını üstü kapalı da olsa onaylamış görünüyor.

Ancak CHP kulislerinde sürpriz bir isim İstanbul adaylığı için dillendirilmeye başlandı. Bu isim Meclis'teki kürsü performansıyla dikkatleri üzerine çeken Yalova Milletvekili Muharrem İnce. CHP grup başkanvekillerinden Muharrem İnce geçen hafta İstanbul'da bir haftaya yakın kalarak partililerle toplantılar gerçekleştirdi.

CHP'de İstanbul adaylığı için Akif Hamza Çebi, Uğur Dündar, Gürsel Tekin ve Gökhan Günaydın gibi isimlerin de adı geçiyor.

İNCE İSMİ SÜRPRİZ OLMAZ

İnce'nin de gelecek günlerde İstanbul büyükşehire olası adaylığının parti içindeki kimi kesimlerce "sürpriz" olmayacağı değerlendiriliyor. Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı için ise yerel yönetimlerden sorumlu CHP Genel Başkan Yardımcısı Gökhan Günaydın'ın ismi de konuşuluyor.

CHP'nin kazanma olasılığının düşük olduğu bölgelerde ise Kılıçdaroğlu'nun hedefi kaybedilmiş olsa da bir önceki yerel seçimdeki oy oranını arttırmak. Gelecek aydan itibaren yerel seçimlere aday olacak isimli ve isimsiz anketlerle yerel eğilimlere yönelik çalışmalara hız verilecek. 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.