CHP'li Genç Gürsel Tekin'e ecel terleri döktürdü

CHP'li Genç Gürsel Tekin'e ecel terleri döktürdü

Şike soruşturmasından CHP'deki iç savaşa varana kadar bir çok konunun konuşulduğu programa katılan Tekin'e üniversiteli bir CHP'li genç ecel terleri döktürdü.

Genç Bakış programında, Amasya Üniversitesi öğrencileri ile CHP Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin'i bir araya geldi. Bir öğrenci Gürsel Tekin'e ağır eleştirilerde bulundu.
Kanal D'de Abbas Güçlü'nün sunumu ile ekrana gelen Genç Bakış, Amasya Üniversitesi öğrencileri ile CHP Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin'i bir araya getirdi

MİT soruşturmasından üniversite harçlarına, terörden Ermeni soykırım iddialarına, şike soruşturmasından CHP'deki iç savaşa varana kadar bir çok konunun konuşulduğu programa üniversiteli CHP'li bir gencin Gürsel Tekin ve CHP'nin politikalarına olan tepkisi damga vurdu. CHP'li öğrencinin kendisine ve partinin politikalarına yönelik sert eleştirileri Gürsel Tekin'e zor anlar yaşatırken, CHP'li genç sitemkar sözleriyle Gürsel Tekin'i yerle bir etti.

'AK PARTİ SİZİ SANDIĞA GÖMDÜ'

Siz muhalefet yapamıyorsunuz. AK Parti 3 seçimdir sizi sandığa gömdü. Siz iyi muhalefet yapabilseydiniz, AK PArti misal %50 çalışıyorsa, iktidar olabilmek için %70 çalışacaktı. Bu ne demek ülkeyi güçlendirmek demek. Siz muhalefet yapabilseydiniz o soysuzlar Ermeni soykırımı tasarısını yapamayacaklardı. Doğudaki hamile annemizin karnını deşip, süngüyle yarıp kız mı erkek mi diye iddiaya giren o Ermenilerdi. Ama şimdi soykırım vardı diye onlar yapıyor. Neden çünkü siz muhalefet olmuyorsunuz ve bu ülke güçlenmiyor.

'3-5 ECNEBİ BİZİ YÖNETMESİN'

Metroda her türlü ahlaksızlık yapılıyor, siz hala başörtüsü diyorsunuz. Bu boş iş kardeşim. Oraya çıkmışsınız başörtüsü diyorsunuz. Verdiğimiz vergilerle cebinizi doldurdunuz yeteri kadar. Bırakında yapabilecek biri varsa o çıksın. Artık yeter çektiğimiz. Bıktık. Öyle boş işlerle boş insanlar ilgilenir. Siz önce kendinizi değiştirin. Bir muhalefet olsun ki bu ülke güçlensin. Artık 3-5 ecnebinin bizi yönetmesinden bıktık artık.

 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum