CHP'li Aylin Nazlıaka, Gökçek'i Eleştirdi

CHP'li Aylin Nazlıaka, Gökçek'i Eleştirdi

CHP'li Aylin Nazlıaka, Melih Gökçek'in kendisiyle ilgili suç duyurusuna ilişkin, "Kendisi kanunlardan bir haber, bunu gülünç olarak addediyorum" dedi.

CHP Ankara Milletvekili Aylin NazlıakaAnkara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'in kendisiyle ilgili suç duyurusuna ilişkin, "Kendisi kanunlardan bir haber, bunu gülünç olarak addediyorum" dedi.

"BELEDİYE HUKUSUZ İŞ YAPIYOR"

TBMM'de düzenlediği basın toplantısında; Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan ve ODTÜ, Çiğdem Mahallesi ve 100. Yıl Mahallesi'nden geçecek olan yolla ilgili çıkan olaylara değinen ve Ankara Büyükşehir Belediyesinin yaptığı işin hukuksuz olduğunu belirten Ankara Milletvekili Aylin Nazlıaka, Kamuoyunda ODTÜ yolu olarak bilinen yolun Eskişehir yolunun trafiğini azaltacağını söyleyen Gökçek, sorunu çözmüyor, sadece sorun yer değiştiriyor. Tüm kenti otoyollarla bölerek trafik sorununu çözeceğini sanan bir belediye başkanı, 19 yılda 1 metre açamamış olmasının hesabını vermek zorundadır" dedi.

"EMEKÇİYLE KARŞI KARŞIYA GELMEMİ İSTİYOR"

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'in kendisi ile ilgili suç duyurusunda bulunmasını gülünç bulduğunu söyleyen Nazlıaka, "Kendisinin yaptığı konuşma son derece üslupsuzdur. Asıl hedefi beni emekçiyle karşı karşıya getirmektir. Ben zaten duruşumu CHP'de siyaset yaparak göstermiş birisiyim. Beni emekçiyle karşı karşıya getirmeye çalışmasın. Ogün inşaat alanında bazı arkadaşların uyarısı üzerine üzerinde turuncu gömlek olan ve Ankara Büyükşehir Belediyesi personeli yazan ancak bana iletilene göre AK Parti'nin gençlik kolları üyesi olduğu sanılan bazı arkadaşlara gittim, 'kimliklerinizi gösterebilir misiniz?' diye sordum. Bu arkadaşlar da ya işe başladıkları ilk gün olduğunu, ya kimliklerini kaybettiklerini söylediler, ya da kimliklerini gösteremediler. Biz bu konuşmaları yaparken bir Grup Genç arkadaş da hızla oradan uzaklaştırıldı. Orada bir hukuksuzluk olduğu gerçektir. Kendisinin benimle ilgili suç duyurusunda bulunmasına gelince, kendisi kanunlardan bir haber, bunu gülünç olarak addediyorum. Anayasa'nın 56. Maddesi ve Çevre Kanunu uyarınca bizim yaptığımız tüm yurttaşlara verilmiş olan bir ödevdir. Bunun yanında benim bir hem bir milletvekili hem de bir vatandaş olarak oradaki imar kirliliğini duyurmak aynı zamanda görevimdir" diye konuştu.

"YETTİ ARTIK, YETTİ"

Nazlıaka, Hatay'da hayatını kaybeden Ahmet Atakan ile ilgili olarak d şu ifadeleri kullandı: "Ahmet Atakan'ı kaybettik, ailesine, sevenlerine tüm direnişçilere, çapulculara başsağlığı diliyorum. Artık yeter, yetti. Artık yetmedi mi, daha kaç can daha kaybedeceğiz? Devleti sağduyulu olmaya davet ediyorum. Şiddeti eğilimi verenleri biraz vicdanlı olmaya davet ediyorum."

 

Haber: CHP'li Aylin Nazlıaka, Gökçek'i Eleştirdi

 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.