CHP'li belediye başkanı trilyonluk makam aracı aldı

CHP'li belediye başkanı trilyonluk makam aracı aldı

Gariban edebiyatı ile seçimlere hazırlanan CHP'nin Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün fiyatı yaklaşık 1 trilyon olan Mercedes S 350 BlueTEC model makam aracı aldı.

CHP'li Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün fiyatı yaklaşık 300 Bin Euro olan Mercedes S 350 BlueTEC makam aracı aldı.

Mercedes’in en üst otomobil serisi olan, sloganında ‘Dünyayı yönetenlerin ortak tercihi’ ibaresi bulunan ve Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün’ün tercih ettiği Mercedes’in S serisi, işçiliği, güvenliği ve yapımında kullanılan malzemeleri itibariyle Dünya’nın en iyisi olarak gösteriliyor. 3 litre hacimli V6 turbo Dizel motoru ile 258 beygir güç, 620 Newtonmetre tork üretebilen Mercedes S350 0’dan 100 kilometreye 7,1 saniyede ulaşırken aracın maksimum sürati ise 250 kilometre ile sınırlandırılıyor.

CHP'li Başkan Gürün'ün trilyonluk makam aracı, gariban edebiyatı yaparak seçim stratejisi izleyen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu zor durumda bıraktı. Başkan Gürün Muğla kamuoyunda da büyük tepki çekti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum