CHP'li Erdem: Türkiye'ye karşı İran'ın yanında yer alırım!

CHP'li Erdem: Türkiye'ye karşı İran'ın yanında yer alırım!

Karşı Gazetesi eski yayın yönetmeni ve CHP Milletvekili Eren Erdem, İran’la-Türkiye karşı karşıya gelmesi durumunda İran’dan yana tavır alacağını belirtti.

Paralel Yapı ile ilişkisi ile bilinen Gezi olayları sonrası kurulan Karşı gazetesinin genel yayın yönetmeni Eren Erdem’in daha önce attığı bir tweet Twitter’da gündem oldu.

Karşı gazetesinin para ilişkileri sebebiyle zor günler geçiren Erdem, “Eğer Türkiye-İran karşı karşıya gelirse, Türkiye’ye karşı İran safında olurum. İran düşerse bütün doğu düşer” şeklinde tweet attı.

İRAN’A HEYET GÖTÜRECEĞİM!

İran’la ilişkileri sebebiyle Selam-Tevhid davasına adı karışan Eren Erdem, bir tapede "Ben sana diyorum ki ben İran'a gideceğim, heyet götüreceğim diyorum. Ben turist rehberi miyim, kim kime heyet götürür, ben niye heyet götüreyim” demişti.

REBEZE’NİN KİRASINI BABAMIN EŞŞEĞİ Mİ ÖDÜYOR?

Aynı tapede Erdem’in İran bağlantıları ve Rebeze derneği ile ilgili de şunları dediği ortaya çıkmıştı: “Babamın eşeği mi ödüyor Rebeze’nin kirasını, kim ödüyor. Yaptığımız işleri kim finanse ediyor, manyak mısın sen hiç düşünmüyor musun bunları sen ya. Eylem örgütlüyoruz be bunları kim organize ediyor, kim finanse ediyor. Onbinlerce dolar demek bunlar be. Rebeze’nin aylık masrafı 5 bin dolar…”

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.