CHP'li Mengü 'Şerefsiz'i Savundu!

CHP'li Mengü 'Şerefsiz'i Savundu!

CHP'de 'şerefsiz' polemiği tüm hızıyla devam ederken, CHP Manisa eski Milletvekili Şahin Mengü, Sezngin Tanrıkulu için kullandığı 'şerefsiz' ifadesi için pişman olmadığını söyledi

CHP Genel Başkan Yardımcısı Sezgin Tanrıkulu'na "Şerefsiz" diyen CHP Manisa eski Milletvekili Şahin Mengü, bu sözünden dolayı pişmanlık duymadığını söyledi.

BEYAZ TV'ye telefonla bağlanan Şahin Mengü, CHP Genel Başkan Yardımcısı Sezgin Tanrıkulu'na yönelik Twitter'dan yaptığı açıklamalarla ilgili konuştu. Tanrıkulu'na 'Şerefsiz' dediğine pişman olmadığını söyleyen Mengü, "Ben her söylediğim sözün arkasındayım. Hiç öyle söylediğim laflardan dönmem. Bunun gereği neyse onu yaparlar" dedi.

Türkiye'de Dersim krizinin yaratıldığını savunan Mengü, CHP eski Genel Başkanı ve Antalya Milletvekili Deniz Baykal'ın açıklamalarına dikkat çekerek, "Sayın Baykal çok deneyimli bir devlet adamı. Böyle olaylara tarihten husumet çıkartılmaması gerektiğini çok güzel vurgulamışlar" ifadesini kullandı.

Mengü, Sezgin Tanrıkulu'nun kendisine verdiği, "Bir lafa bakarım laf mı diye, bir söyleyene bakarım adam mı diye" şeklindeki yanıta ilişkin ise, "Bu çok basit bir laf. Söylediğimin altında ezildiğinin işareti" karşılığını verdi. Mengü şöyle devam etti:

"Bugüne kadar Sezgin Tanrıkulu'na destek veren bir tane ciddi adam görülmüş mü? Siyaseten ona destek veren bir tane ciddi bilim adamı çıkıp, Sezgin Tanrıkulu doğru söylüyor diyebilmiş mi? Bu laf çok bayatlamış bir laftır. Benim söylediğime de cevap değildir. Benim adam olup olmadığıma o karar veremez. Ben mi adamım, o mu adam ona toplum bakar karar verir."

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum