CHP'nin avukatı da Melih Gökçek'in zaferini kabullendi

CHP'nin avukatı da Melih Gökçek'in zaferini kabullendi

Sosyal medyada günlerdir kandırılan, umutlandırılan CHP'liler şoke oldu.

CHP Seçim İşleri Bürosu'nda gönüllü olarak avukatlık yapan Yıldız Oğuz, günler sonra gerçeği gördü. Twitter hesabından "Fark kapanacak gibi değil" diye yazdı.

Avukat Yıldız Oğuz, bu açıklaması sonrası sosyal medyada adeta linç edildi. Avukat Oğuz, yoğun eleştiriler sonrası resmi twitter hesabını kapattı.

"YORUMUMUN HİÇBİR PARTİYLE BAĞLANTISI YOK"

Konuya ilişkin olarak Ensonhaber'e açıklama yapan Oğuz, "Ben kesinlikle CHP avukatı değilim. Sosyal medyada yazdıklarım tamamen kendi yorumumdur. Hiçbir partiyle bağlantısı yoktur." şeklinde konuştu.

CHP'LİLERDEN TEPKİ MESAJLARI




GÖKÇEK'İN OYLARI 9 BİN ARTTI

Ankara'da tekrar sayılan oylara göre Gökçek'in oyları 9 bin arttı.

Melih Gökçek'in daha önce açıklanan 32 bin 97 oy farkına 9 bin oy daha eklenmiş oldu ve CHP adayı Mansur Yavaş ile arasındaki oy farkı 40 bini geçti.

Bu sonuçlara göre Melih Gökçek'in Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı olduğuna kesin gözüyle bakılıyor. YSK'nın yarın Melih Gökçek'i başkan ilan etmesi bekleniyor.

GÖKÇEK "TEKRAR SAYILIRSA OYLARIMIZ ARTAR" DEMİŞTİ

30 Mart yerel seçimlerinden çıkan sonuçla 5. kez Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen Melih Gökçek basın toplantısı düzenlemiş bu toplantıda, Yüksek Seçim Kurulu'na yaptıkları itiraz sonucunda oylarının 10 bin daha artarak 40 bini aşacağını söylemişti.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.