CHP'yi sallayan bakın kim çıktı?

CHP'yi sallayan bakın kim çıktı?

"Müslüman kadınların rahibe gibi giyinmesi için evet" ifadeleri ona ait çıktı.

CHP’li Antalya Belediyesi’nin ‘gayrı resmi’ yayın organındaki skandal yazı sahipsiz kaldı. Belediye dergiyi, yazı sahibi CHP’li vekil de yazısını sahiplenmedi.

CHP’li Antalya Belediyesi’nin ‘gayr-i resmi’ yayın organı olduğu belirtilen Kaktüs dergisinde yer alan “Müslüman kadınların rahibe gibi giyinmesi için evet” ifadelerinin,CHPKonyaaltı İl Genel Meclis Üyesi Gülay Bolatan’a ait olduğu ortaya çıktı. Gelen tepkiler üzerine Avcılar’ın ardından Antalya’da da, ‘rahibe’ benzetmesi sahipsiz kaldı. Yazının sahibi Bolatan, “Yanlış bir yazılma olmuş” diyerek kendini savunurken, dergiyi çıkaran Zeki Özer ifadelerin yer almasını Bolatan’ın istediğini, CHP’li Antalya Büyükşehir Belediyesi’yse kendilerini bağlayan bir durum olmadığını söyledi.

YAZIM HATASI OLDU İDDİASI

CHP’liİstanbulAvcılar Belediyesi’ninr bastırdığı afişteki skandal yazının aynısını kullanan CHP’li Antalya Belediyesi Meclis Üyesi Gülay Bolatan, ifadenin yarattığı tepki üzerine sözlerinden çark etti. Star’ın ulaştığı Bolatan, ifadelerin kendisine ait olmadığını savunarak, “Yanlış yazım olmuş. Dergi çıktıktan sonra düzeltme şansımız olmadı. Bu benim ifadem değli. Gerekirse 12 eylülden sonra tekzip edebilirim” dedi.Yayınlanan röportajın yüz yüze mi, yazılı mı, telefonda mı olduğuna yönelik ise muğlak konuşan Bolatan, en sonunda görüşmenin telefonda yapıldığını belirterek, “Dizim yapılırken hata olmuş” ifadesini kullandı.

Etiketler :