Çileden çıkaran mesaj

Çileden çıkaran mesaj

Şamil Tayyar, seyirciden gelen bir mesaja sinirlenerek sert çıkışlarda bulundu.

TV 8'de bir programa katılan Star gazetesi yazarı Şamil Tayyar, seyirciden gelen bir mesaja sinirlenerek sert çıkışlarda bulundu. Tayyar, Hürriyet gazetesi yazarı Yılmaz Özdil'i ekranlarda tartışmaya çağırdı.

 

TV 8'de yayınlanan Erkan Tan ile Başkent'ten programının konuklarından biri de Star gazetesi yazarı Şamil Tayyar'dı. İçişleri Bakanlığı'nın talimatıyla görevinden alınan 3 komutanın konu edinildiği programda seyirciden gelen bir mesaj Şamil Tayyar'ı çileden çıkardı.

Erkan Tan'ın seyirciden gelen, 'başka gazeteci bulamadın mı? Hep ordu düşmanlarını davet ediyorsun. Yılmaz Özdil'i davet et de görelim' şeklindeki mesajı okumasıyla sinirlerine hakim olamayan Tayyar, bu adam Yılmaz Özdil'e çok güveniyorsa Özdil'e mesaj atsın benim karşıma çıksın cevabını verdi.

Yılmaz Özdil'e "Herhangi bir kanalda karşıma çıksın" diye meydan okuyan Şamil Tayyar, ama onların kendi kanalları var, borazan gibi ötüp duruyorlar. İstedikleri gibi yayın yapıyorlar şeklinde konuştu. Program sunucusu Erkan Tan'a da ince bir göndermede bulunan Tayyar, "Bu ekranlara en az çıkanlardan biri de benim. Görüyorum daha çok CHP ve MHP'lileri çıkarıyorsun" dedi.

Yüreği yeten her insanla ekranlarda tartışmaya hazır olduğunu söyleyen Şamil Tayyar, bu sözleriyle muhataplarına meydan okudu.

Etiketler :