Çiller'e çıplak fotoğrafları ile şantaj yapmış!

Çiller'e çıplak fotoğrafları ile şantaj yapmış!

Geçtiğimiz günlerde katıldığı bir panelde kadınlara "İnadına daha çok açılın, inadına kızlı erkekli oturun" diyen gazeteci Uğur Dündar'ın nasıl bir ruh halinde olduğu ortaya çıktı. Kadınlara "soyunun" diyen Dündar'ın 28 Şubat sürecinde Tansu Çiller'e çıpl

 Başını Uğur Dündar'ın çektiği bazı gazetecilerin 28 Şubat sürecinde Tansu Çiller'e çıplak fotoğrafları üzerinden şantaj yaptığı ortaya çıktı. Dündar'ın Sözcü gazetesinde birlikte köşe yazdığı Emin Çölaşan'ın 'Sakıncalı Gazeteci' isimli kitabında yer alan iddialar "İnadına mini etek giyin"cilerin kadınlar üzerindeki emellerini ortaya koyar nitelikte.

ÇIPLAK FOTOĞRAFLARI ELDEN ELE DOLAŞTIRMIŞLAR

Emin Çölaşan'ın Sakıncalı Gazeteci kitabında aktarılan bilgilere göre: Uğur Dündar bir gün, Çiller'in doktorundan çalınmış yarı çıplak fotoğraflarını Emin Çölaşan'a gösteriyor. Bu ayıp daha sonra Ertuğrul Özkök'le tekrarlanıyor.

Dündar'ın en yakın arkadaşlarından olan Çölaşan kitabında, çıplak fotoğrafların nasıl elden ele dolaştığını ayrıntıları ile anlatıyor. 

DÜNDAR, ÇÖLAŞAN'IN İDDİALARINA SESSİZ

Laikçi kadınlara "İnadına mini etek ve dekolte giyin. İnadına kızlı erkekli oturun" diyen Uğur Dündar'ın, en yakın arkadaşı Emin Çölaşan'ın kitabında yer verdiği iddialar hakkında hiçbir yalanlama yapmaması dikkat çekiyor. 

ÇİLLER'İN BAŞDANIŞMANI DA DÜNDAR'IN ÇIPLAK ŞANTAJINI DOĞRULADI

28 Şubat sürecinde Refah-Yol iktidarının en önemli isimlerinden olan Tansu Çiller'e 1995'ten itibaren siyasi danışman olarak hizmet sunmuş Hüseyin Kocabıyık da söz konusu şantajı doğruladı. Kocabıyık; Ertuğrul Özkök, Uğur Dündar ve Emin Çölaşan'ın, Çiller'e çıplak fotoğrafıyla şantaj olayına karıştıklarını söyledi.
  
Tansu Çiller'in başdanışmanı Kocabıyık, "Tansu Çiller’in doktorundan onun çıplak fotoğraflarını çalıyorlar. Ertuğrul Özkök, Uğur Dündar, Mesut Yılmaz, Emin Çölaşan birbirlerine gösteriyorlar, birbirlerine o fotoğrafları ikram ediyorlar." ifadesini kullandı.

Dündar, Özkök ve Çölaşan'ın’ın o dönem Aydın Doğan'ın sahibi olduğu Hürriyet gazetesinde kalem oynattığını hatırlatan Çiller'in danışmanı Kocabıyık,"Nerde oluyor bütün bunlar? 'Benim gazetelerim, gazetecilerim şereflidir' diyen Aydın Doğan’ın gazetesinde oluyor ve bu insanlar Çiller’i tehdit ediyorlar bu resimleri yayınlamak için, istifa et diye. Bu bir hükümet devirme, bir siyasi tasfiye değil midir?" diye konuştu.
 
DÜNDAR ÇIPLAK FOTOĞRAFLARI MESUT YILMAZ'A DA GÖSTERMİŞ

Refah-Yol hükümetinden çekilmesi için Tansu Çiller'e yapılan baskılara da değinen Kocabıyık, "Emin Çölaşan'ın Sakıncalı Gazeteci kitabının 107. sayfasındaki bilgiye göre: Uğur Dündar bir gün, Çiller'in doktorundan çalınmış yarı çıplak fotoğraflarını Emin Çölaşan'a gösteriyor. Bu ayıp daha sonra Ertuğrul Özkök'le tekrarlanıyor. Ve hatta fotoğraflar Çiller'in siyasi rakibi Mesut Yılmaz'a da gösteriliyor. Ve hatta fotoğraflar inceletiliyor gerçek mi diye." ifadelerini kullandı.

Konuşmacı olduğu panelde 'cumhuriyetçi kadınlara' hitaben yaptığı "soyunma"çağrısının altında bu sapkın psikolojinin yatıp yatmadığı merak edilen Uğur Dündar'ın, aynı gazetede çalıştığı Emin Çölaşan'ın akıllara durgunluk veren iddialarına cevap vermesi bekleniyor.

www.yeniakit.com.tr

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.