Cim Bom'un Alex Planı

Cim Bom'un Alex Planı

Galatasaray'lı Servet Çetin, KANALTÜRK'e çarpıcı açıklamalarda bulundu.

'Son Kale' programına katılan milli futbolcu, "Alex gördüğü kırmızı karttan dolayı muhtemelen 2-3 hafta ceza alacak. Onun yokluğunda F.Bahçe güç kaybediyor. Biz de Alex'in yokluğunu iyi değerlendirmeliyiz" dedi

Servet Çetin'den ses getirecek açıklamalar. Galatasaray defansının belkemiği Servet Çetin, her hafta izleyiciyi ekrana bağlayan Kanaltürk'ün 'Son Kale' programında Süleyman Rodop'un sorularını yanıtladı. Holduras milli maçı için kampta bulunan tecrübeli defans oyuncusu, İstanbul Belediyespor maçında kırmızı kart gören Alex'in ile ilgili olarak, "O'nun ceza alması bizim için çok önemli. Muhtemelen de 2-3 hafta ceza verilecek. Alex'in oynamadığı bu haftaları biz Galatasaray olarak çok iyi değerlendirmeliyiz" dedi.

ARAYI AÇMAK LAZIM

Eski takım arkadaşını yere göğe sığdıramayan Servet, Fenerbahçe'nin Alex'siz çok güç kaybına uğradığını iddia etti. Galatasarayfutbolcu, "Alex hiç görünmediği bir maçta bile bir gol atıyor durumu değiştiriyor. Veya bir golün pasını veriyor, sonuca direkt etki ediyor. Bu nedenle onun olmadığı haftaları bizim çok iyi değerlendirip arayı açmamız lazım" şeklinde konuştu.

Etiketler :