5 Çocuğunun Annesini Öldürdü

5 Çocuğunun Annesini Öldürdü

Mersin'de, tartıştığı 47 yaşındaki karısını bıçaklayarak öldüren zanlı, adliyeye sevk edildi.

Mersin'de 5 çocuk annesi olan eşini 6 yerinden bıçaklayan adam sonra da atlet ile boğdu. Eşini öldüren cani koca cinayet sonrası polise teslim oldu.

Alınan bilgiler doğrultusunda olay, Mersin'in Toroslar ilçesi sağlık Mahallesi 86064 Sokak Sezerler Apartmanı'nın 2. katında yaşayan zavallı kadın eşin tarafından öldürüldü.

6 Yerinden Bıçaklayıp, Atletle Boğarak Öldürdü
İddiaya göre, 48 yaşındaki seyyar satıcı Salih Ş., 47 yaşındaki eşi Fatma Ş. ile bir süredir şiddetli geçimsizlik yaşıyordu. Sabah saatlerinde tartışmaya başlayan evli çiftin tartışması büyüdü. Salih Ş. eline geçirdiği bıçak ile eşi Fatma Ş.'yi 6 yerinden bıçakladı. O da yetmezmiş gibi atlet ile boğarak öldürdü. 5 çocuğunun annesini öldüren Salih Ş. bir arkadaşı ile emniyete giderek teslim oldu.

Kadının Cesedi Yatak Odasında Bulundu
Emniyette olayı polislere anlatan zanlının evine giden polis, yatak odasında Fatma Ş.'nin cansız bedenini buldu. Zavallı kadının cenazesi, sağlık görevlilerinin yardımı ile otopsi için hastane morguna kaldırıldı. Polis olay yerinde incelemelerde bulundu.

Polisin incelemelerinde yatak odasında 1'i kanlı 2 bıçak bulundu. Olayın ardından komşuları çiftin 1 senedir bu şekilde kavga ettiklerini belirtti.

Cinayet ile ilgili olarak polis soruşturma başlattı.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.