Cindoruk, Demirel'e bağlılığını bildirdi

Cindoruk, Demirel'e bağlılığını bildirdi

Dün DP Genel Merkezi'ne ilk kez giden yeni Genel Başkan Cindoruk, bugün de Demirel'i evinde ziyaret etti. Cindoruk, ''Sevgi, saygı ve bağlılıklarımızı sunmaya geldik'' dedi.

Eski Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel, Aydın Menderes'in ''DP'den istifası'' konusunda ''O bizim vediamızdır (emanettir)...Kendisini her zamanda sevmeye devam ediyoruz.'' dedi.

Demirel'i evinde ziyaret eden DP'nin yeni Genel Başkanı Hüsamettin Cindoruk ise ''(Demirel'e) Sevgi, saygı ve bağlılıklarımızı sunmaya geldik.'' diye konuştu.

Geçtiğimiz hafta gerçekleşen DP Kongresi'nde genel başkan seçilen Cindoruk, parti yönetimiyle birlikte Anıtkabir ziyaretinin ardından kongrede kendisine destek veren Demirel'i Güniz Sokak'taki evinde ziyaret etti. 

''Sevgi, saygı ve bağlılıklarımızı sunmaya geldik'' diyerek Demirel'e olan bağlılığını dile getiren Cindoruk'un yanında 50'ye yakın partili yer aldı.

Eski Devlet Bakanı Ufuk Söylemez'in de heyette bulunması dikkat çekti. Ziyaretin kalabalık bir heyetle gerçekleşmesi ve basının görüntü almada zorlanması üzerine Demirel, kalabalığın nedenini ''siyasi hareketliliğe'' bağladı.

Gazetecilerin Cindoruk'un seçilmesinin ardından Aydın Menderes'in istifa etmesi konusundaki sorusuna Demirel, ''O bizim vediamızdır (emanettir)...Kendisini her zamanda sevmeye devam ediyoruz.'' şeklinde cevap verdi.

Menderes, kongrede DP'nin başına Cindoruk'un gelmesi üzerine dün bir açıklama yaparak istifa etmişti.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :