Cindoruk'u indirecek toplantı

Cindoruk'u indirecek toplantı

Bir süre önce kendisini destekleyen partililer ile birlikte CHP’den İstifa eden İlhan Kesici, önümüzdeki günlerde yaklaşık 3 bin kişi ile birlikte Demokrat Parti’ye geçiyor

CHP’den bir süre önce istifa eden İlhan Kesici ve kendisini destekleyen yaklaşık 3 bin kişi ile Demokrat Parti’ye geçeceği kaydediliyor. Sonsayfa. com’un elde ettiği istihbarata göre; Kesici’nin bugün İstanbul’da bir otelde kurmayları ile bir araya geldiği ve toplantı halinde olduğu kaydediliyor. Kesici’yi İstanbul’da destekleyen ve halı hazırda CHP’ye üye olan çok sayıda partilinin de istifa edip toplu bir şekilde DP’ye geçeceği ifade ediliyor. Bir iddiaya göre de Ergenekon sanığı olarak Silivri Cezaevi’nde bulunan Mehmet Haberal’ın talimatı doğrultusunda Kesici’nin DP’ye geçtiği söyleniyor. Haberal’ın Kesici’ye “DP Genel Başkanı ol” talimatı verdiği de ileri sürülüyor.

DEMİREL İSTEMİYOR
Siyasi kulislerde daha önce Kesici’nin DP geçeceği ancak Süleyman Demirel’in istememesi üzerine geçmediği ifade ediliyordu. Demirel’in Kesici’nin DP’ye geçmesine hala karşı olduğu da belirtiliyor. Kesici’nin hedefinin ise önümüzdeki günlerde 3 bin partili ile birlikte DP’ye geçmek olduğu ve sonrasında ise DP’nin Genel Başkanlık koltuğuna oturmak olduğu ifade ediliyor. Kesici’nin İstanbul’da bir otelde şu anda görüşmeleri devam ederken, önümüzdeki günlerde ise bu toplantılara ağırlık verileceği iddia ediliyor.


 

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :