Çizgilerle Kırk Hadis

Çizgilerle Kırk Hadis

"Çizgilerle 40 Hadis-i Şerif" sergisi açıldı

Hasan Aycın'ın çizgi çalışmalarının yer aldığı "Çizgilerle 40 Hadis-i Şerif" sergisi İstanbullu sanatseverlerle buluştu.

Güçlü Sosyal Gelişim Gençlik ve Spor Kulübü Derneği (GÜÇLÜDER) ile Son Peygamber Platformu iş birliğince düzenlenen sergi Taksim Metrosu Pasaj 1'de sanatseverlerin beğenisine sunuldu.

Sergiye ilişkin AA muhabirine açıklamada bulunan proje koordinatörü Mehmet Koç, serginin, bu sene Zinde Gençlik, Spor ve İzcilik Kulübü ile Son Peygamber Platformu tarafından 4'üncüsü düzenlenen "Ufka Yolculuk Kültür Yarışması" kapsamında gerçekleştirildiğini anlattı.

Koç, şunları söyledi:

"Sergiyi Taksim'den sonra Yenikapı'da da açmayı düşünüyoruz. Sergideki çizimler Hasan Aycın'a ait. Çizimlerin telif ve izinleri kendisinden alındıktan sonra sergiyi hazırladık. Bu seneki 'Ufka Yolculuk' yarışmasının ikinci bir ayağı olarak insanlara sunuyoruz. Yarışmanın teması da bu sene hadis üzerine oldu. Bu sergiyle de Peygamber Efendimizin hadislerini daha çok kişiye ulaştırmak istiyoruz."

Dernek olarak yarışma ve sergi çalışmaları dışında spor faaliyetlerinde de bulunduklarını aktaran Koç, sergiyi yakın tarihte Yenikapı'da sergilemek istedikleri bilgisini verdi.

 

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.