YALAN SÖYLEMEYİ BIRAK CNN!..

YALAN SÖYLEMEYİ BIRAK CNN!..

Ankara Büyükşehir Bld. başkanı Melih Gökçek twitterda, ''Yalan söylemeyi bırak Cnn'' adı altında bir hashtag açtı.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek dün twitter hesabından 'Herkes salı günü 15:00 'da twitter başından olsun önemli açıklamalar yapacağım' demişti. Melih Gökçek CNN'in yalanını bütün dünyaya duyuralım diyerek açıtığı #stoplyingCNN başlığı kısa sürede düyadaki TT listesinin başında yer aldı.

Gökçek, Twitterda CNN International'a karşı açtığı "stoplyingCNN" (CNN yalanlarını durdur) başlığında eylemcilerin polise, işyerlerine saldırılarını gösteren videolar paylaştı.

Gökçek, Twitter hesabından dün bütün dünyadaki Türklere, Müslümanlara ve hangi inanca sahip olursa olsun vicdan sahibi kişilere çağrıda bulunmuştu.

"İnşalah birisine öyle bir ders vereceğiz ki Twitter'ı icat ettiklerine pişman olacaklar" mesajını paylaşan Gökçek, CNN'in Türkiye'den ilk defa kesintisiz 8,5 saat canlı yayın yaparak eylemleri yayınladığını hatırlattı.

CNN'in Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Kazlıçeşme'deki mitingini "Türkiye'de hükümete karşı protestolar" şeklinde yansıttığını ifade eden Gökçek, "stoplyingCNN" (CNN yalanlarını durdur) başlığı açarak, eylemcilerin polise, belediye otobüslerine, otobüs duraklarına, mağazalara, iş yerlerine saldırılarını ve Türk bayrağının yakılmasını gösteren videoları paylaştı.

Gökçek, başlığın dünya gündeminde bir numara olması üzerine, destek verenlere teşekkür etti.

İşte Gökçek'in bugün twitter üzerinden yaptığı açıklama:

Selam Türkiye... Selam dünya... Türkiye ve dünyada yıldızı parlayan ülkelerin tamamında şu anda karışıklıklar var...

Türkiye, Brezilya, Endonezya ve Meksika şu anda başı çekiyor. Eskiden dünyayı yönlendiren istihbarat örgütleri ülkelerin iktidarlarını darbelerle değiştirirdi... Şimdi ise "şiddetsiz devrim" adını koydukları metodla aynı işi sivil gruplara yaptırıyorlar... 'Gene Sharp'  isimli kişinin yazdığı 'Diktatörlükten Demokrasiye' isimli kitapta verdiği 198 model davranış, ülkelerde satın alınan kişiler ve bunların kullandığı bilinçsiz halk tarafından uygulamaya konuluyor.ülkelerdeki karışıklıklar bunun arkasındaki dış güçler tarafından bütün dünyaya Türkiye’deki son olaylarda bu görevi dünyada iki TV üstlendi...CNN Internatıonal ve BBC.
Tam bir kaos olarak takdim ediliyor...

CNN INT. tarihinde ilk defa Türkiye’den 8,5 saat canlı yayın yaptı... Türkiye’de tam bir kaos varmış gibi dünyaya yayın yaptı...
Bütün olayları tek yönlü gösterdi ve dünyayı resmen aldattı... Öylesine ki başbakanımızın İstanbul Kazlıçeşme mitinginin fotoğrafını bile 'Türkiye’de hükümet karşıtı protestolar"  tarzında resmen tahrif ederek verdi...

Yani CNN olayların motoru idi... Ve maalesef dünya Türkiye’deki olayları CNN ne diyorsa öyle öğrendi... Şu an tarihi bir an...bütün dünyaya aşağıda belirteceğim tarzda atacağımız twitlerle cnn'in yalanlarını TT yaparak göstereceğiz...

Bütün dünya Türkiye’deki olayları ve CNN’in gerçek yüzünü görecek ve bir daha CNN INT. böyle yanlı ve yalan haber yapamayacak...

Türkiye vereceğin ders dünyada ulusların geleceğiyle Twitter vasıtasıyla oynayan istihbarat örgütlerine ve cnn'e tarihi ders olacak.

Şimdi...

Herkes aşağıdaki İngilizce  Hashtag'li twiti atarak dünyaya CNN Internatıonal'ı  tanıtacak...

Twitinize mutlaka Türkiye de CNN'in göstermediği görüntülerden birini ilave etmelisiniz...

Şimdi size örnek Hashtag'li twit örnekleri atıyorum...

Twitlerinizde mutlaka bir görüntü seçin... Seçin ki dünya Türkiye de olanların gerçek yüzünü görsün.

Merak eden ve İngilizce bilmeyenler için açıklama.. İngilizce olarak atacağımız hashtagimizin Türkçe anlamı "CNN yalanlarını durdur" dur.

Evet... hashtagimizi ilan ediyorum... #stoplyingcnn

Lütfen atacağınız twitlere benim eklediğim videoları da ekleyiniz… Örnek twitlere başlıyorum. Haydi Türkiye...

Kaynak: ROTAHABER / ÖZEL

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.