CNN'nin provokatör muhabirinden PKK propagandası

CNN'nin provokatör muhabirinden PKK propagandası

CNN'in provokatör muhabiri Ivan Watson, YPG'ye katılan ABD'li askerle röportaj yaptı. Eski ABD askeri Jordan Matson'a duvardaki Öcalan ve PKK'lıların fotoğrafını sordu. "Onlar DAEŞ'le savaşırken ölen PKK'lılar" cevabını dünyaya duyurd

CNN'in provokatör ve yalancı muhabiriIvan Watson yine ortaya çıktı. Gezi Olayları'nda başlayıp her fırsatta Türkiye hakkında yalan haber yapan Watson, bir kez daha PKK propagandası yapmak için ortaya çıktı.

Watson, eski bir ABD askeri olan Jordan Matson'ın terör örgütü YPG'ye katılma hikayesini görüntülerken ilginç yalanlara imza attı. Röportajın bir kısmında YPG'ye ait bir eve giren Ivan Watson duvardaki fotoğrafları görünce "Bunlar kim" diye sordu. Fotoğraflarda PKK'nın elebaşısı Abdullah Öcalan ve diğer PKK'lılar yer alırken Watson onların kim olduğunu bilerek ısrarla Matson'a bu soruyu sordu. Matson ise "Onlar DAEŞ'le savaşırken şehit olan kahramanlar"yanıtını verdi. CNN'nin yalancı muhabiri bu yayın sayesinde tüm dünyaya PKK'lıları DAEŞ'le savaşan kahramanlar olarak tanıttı.

KİM BUNLAR IVAN WATSON

Ivan Watson, duvardaki resimleri gösterip "Bunlar kim" dedi. ABD askeri Matson ise "Onlar DAEŞ'in şehit ettiği arkadaşlarımız" yanıtını verdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.