Çoçuğumun Elleri Sapasağlamdı.

Çoçuğumun Elleri Sapasağlamdı.

Şehit onbaşı İbrahim Öztürk'ün annesi şok iddialarda bulundu. O teğmenin İdamını Bile istiyorum.

17 Ağustos'ta Elazığ'da el bombasının patlamasıyla 4 Mehmetçiğin kaza sonucu şehit olduğu olayla ilgili el bombası elinde patlayan şehit onbaşı İbrahim Öztürk'ün annesi Neriman Öztürk (47), şok iddialarda bulundu. Öztürk, "Oğlumun ölümüne neden olan teğmenin idamını istiyorum" dedi.

Oğlunu toprağa verirken, tabutu açtıklarını ve oğlunun ellerinin sapasağlam olduğunu söyleyen acılı anne, oğlunun başka şekilde öldürüldüğünü iddia etti. Öztürk, "Oğlum öldürüldü, ama başka bir şekilde öldürüldü. Çünkü İbrahim'i gömdüğümüzde kolları sapasağlamdı. Bir insanın elinde bomba patlarsa elleri sağ kalır mı? Şikayetçiyim, teğmenin idamını bile istiyorum. Farklı birşey var. Oğlumun elinde bomba patlamamış. Çünkü oğlumun elleri sapasağlamdı. Elinde bomba patlasa elleri zarar görürdü. Toprağa verilirken çocuğumun elleri sapasağlamdı" dedi.

Öte yandan şehit babası Hacı Öztürk(55) de, "Benim içim yandı diğer şehit ailelerinin içi yanmasın. Bundan sonra böyle çirkin bir olay başımıza gelmesin. İsteğim şudur ki, Türkiye Cumhuriyetinde herkes vatandaşlık görevi olarak askerliğini yapıyor, acım büyüktür. Devletimiz yine sağ olsun, Allah devletimizi başımızdan eksik etmesin. Olayı yapan teğmenin peşini bırakmayacağız. Cezaların en ağırının ona verilmesini istiyoruz" dedi.

Etiketler :