Çocuklar Yaşlıları Sevindirdi

Çocuklar Yaşlıları Sevindirdi

Altındağlı çocuklar, sorumluluk sahibi olduklarını bir kez daha gösterdi.

Karacaören ve Aydınlıkevler Gençlik Merkezleri’ne üye çocuklar, 1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü gerekçesiyle Seyranbağları Huzurevi’ni ziyaret etti. Altındağlı çocuklar, yaşlıların Kurban Bayramı’nı kutlamayı da unutmadı.

Karacaören ve Aydınlıkevler Gençlik Merkezleri’ne üye yaklaşık 20 öğrenci, sosyal sorumluluk içeren davranışlarına bir yenisini daha ekledi. Seyranbağları Huzurevi’ni ziyaret eden Altındağlı çocuklar, yaşlıların elini öperek onlarla bol bol sohbet etti. Öğrenciler, yaklaşan Kurban Bayramı öncesi yaşlıların yüzünü güldürdü.

Yaşlıları unutmadılar

Karacören Gençlik Merkezi öğrencilerinden Fuat Can Merzifonluoğlu, yaşlıların hiçbir zaman göz ardı edilmemesini istedi. Toplum içinde çok sayıda yaşlının görmezden gelindiğini söyleyen Fuat Can “Altındağlı çocuklar olarak bu durumun önüne geçmek istiyoruz” dedi.

Aydınlıkevler Gençlik Merkezi öğrencilerinden Bahar Engin, huzurevinde ilgiye ve şefkate muhtaç binlerce yaşlı olduğunu hatırlattı. Huzurevinde kalan yaşlılarla keyifli anlar yaşadıklarını söyleyen Bahar “Bugün onların çocukları bizdik. El öptük. Sohbet ettik. Eski günleri andık. Ziyaretlerimiz devam edecek.” dedi. Minik Bahar, huzurevinde kalan çok sayıda yaşlının kimsesiz olduğuna da dikkati çekti ve ekledi: “Yaşlılara kucak açmalıyız. Biz de yaşlanacağız. Belki onlardan biri olacağız. Burada anneler var, babalar var. Onlara sahip çıkmalıyız. Allah onlara uzun ömürler versin. Hayatlarının son baharlarını en güzel şekilde yaşasınlar.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.