Çok büyük bir kazanım 

Çok büyük bir kazanım 

AK Parti Tokat Milletvekili Dilek Yüksel, bugün artık darbenin sorgulanıyor olmasının bile çok büyük bir kazanım olduğunu söyledi.

AK Parti Tokat Milletvekili Dilek Yüksel, bugün artık darbenin sorgulanıyor olmasının bile çok büyük bir kazanım olduğunu söyledi. Demokrasi ve Özgürlük Platformu tarafından açılan referanduma "evet" çadırını ziyaret eden AK Parti Tokat Milletvekili Dilek Yüksel, platform temsilcilerinden Memur-Sen İl Temsilcisi Cemil Çağlar, Eğitim Bir- Sen Tokat Şube Sekreteri Şaban Ceylan ve diğer sendika temsilcileri ile biraya geldi. Hüdayi Sayıbaş Yeraltı Çarşısı üzerinde açılan çadırda sergilenen 13 Eylül 1980 tarihli gazetelerin manşetlerinde yer alan darbe haberlerine dikkat çeken Yüksel, bugün artık darbenin sorgulanıyor olmasının bile çok büyük bir kazanım olduğunu söyledi.

Artık Türkiye'de darbenin tarih olabilmesi için 12 Eylül'de evet denilmesi gerektiğini ifade eden Yüksel, “Bu bir millet projesidir. Türk milletinin kendi istikbaline yönelik yapılan en büyük kazanım projesidir. Bunu farklı şekilde algılayanlara cevap 12 Eylül'de verilecektir. Burada siyasetin önemli olmadığını bütün siyasi partilerin desteğini alarak evet kervanın yürüdüğünü görüyoruz. Sivil toplum örgütlerinin kendi kaderini belirleyecek olan bir konuda bulundukları yerleri belirlemeleri bu anlamda kendi geleceklerine evet demelerini de tebrik ederek izliyoruz. 12 Eylülde hem demokrasi hem de Ramazan Bayramını kutlayacağız” dedi.

 

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :