Colman TAKIMINDAN özür diledi

Colman TAKIMINDAN özür diledi

Trabzonspor'un Arjantinli oyuncusu Gustavo Colman özür diledi.

Trabzonspor'un Arjantinli oyuncusu Gustavo Colman son günlerde yaşanan gelişmeler nedeniyle Teknik Direktör Şenol Güneş ve takım arkadaşlarından özür diledi. 

 

Colman’la bugün bir görüşme yapan Teknik Direktör Güneş, konuyla ilgili açıklamalarda bulundu. Güneş Trabzonspor Medya Merkezi aracılığıyla yaptığı bilgilendirmede şu görüşlere yer verdi: “Oyuncumuz Gustavo Colman ile ilgili Videoton’la oynadığımız UEFA Avrupa Ligi müsabakası öncesinde bazı istenmeyen gelişmeler yaşandı.

 

Elbette bizim için son derece önemli olan bu oyuncumuzun sebep olduğu gelişmeler hem kendisine hem de kulübümüze zarar verdi. Bugün itibariyle kendisiyle yaptığım görüşmede ise yaşananlardan üzgün olduğunu, moralinin de bozulduğunu vurguladı.

 

Görüşmemizde gerek benden gerekse de arkadaşlarından özür dilediğini, takımdan ayrılmak istemediğini, aksine kalarak daha fazla çalışıp yine katkı yapmak istediğini söyledi. Elbette bizim açımızdan hata yapan mutlaka ceza alacaktır ama yapılanlardan ders almak da önemlidir.

 

Bu aşamada zihinsel dinlenmeye ve fiziksel çalışmaya ihtiyacı olduğuna inandığımızdan Colman’ı Videoton’la oynanacak olan rövanş maçının kadrosuna almıyoruz.

 

Kendisi burada hazırlıklarını sürdürecek ve dönüşümüzde kendisini düzelterek tekrar takımla birlikte olmaya devam edecek. Kamuoyunun da konuyu şekliyle değerlendirmesini istiyoruz"


 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.