Cristiano Ronaldo bu kez şaşırmadı: 4-1

Cristiano Ronaldo bu kez şaşırmadı: 4-1

Santiago Bernabeu'da Ronaldo damgası! Real Madrid, La Liga'nın 21. haftasında Sevilla'yı Cristiano Ronaldo'nun 3 gol, 1 asistle oynadığı karşılaşmada 4-1 mağlup etti.

 

İspanya La Liga 23. hafta mücadelesinde Real Madrid sahasında Sevilla'yı ağırladı. Santiago Beranabeu'daki mücadeleyi Real Madrid 4-1'lik skorla kazanmayı başardı. Cristiano Ronaldo'nun 3 golle yıldızlaştığı mücadelede Madrid temsilcisinin diğer golü Karim Benzema'dan geldi. Konuk ekibin tek golünü ise Manu del Moral kaydetti. Real Madrid'de Gonzalo Higuain, Sevilla'da ise Hedwiges Maduro çift sarı kartla oyun dışında kaldılar.

Geçtiğimiz hafta Granada'ya 1-0 yenilerek taraftarlarını şok eden Los Galacticos, evindeSevilla'ya karşı aldığı 4-1'lik galibiyetle morallendi. Bu sezon şampiyonluk hedefinden epey uzakta kalan Real Madrid, puanını 46'ya yükselterek 3. sıradaki yerini korudu.

Ronaldo Real Madrid formasıyla 182. golüne ulaşarak kulüp tarihinde en çok gol atan 6. oyuncu olan Fracisco Gento ile aynı sayıya ulaştı.

Ligde son 3 haftada 7 puan toplayan Sevilla ise aldığı bu yenilgiyle kan kaybetti. Sevilla bu skorla birlikte 29 puanda kaldı.

Real Madrid La Liga 24. haftada evinde Rayo Vallecano'yu ağırlayacak. Sevilla ise Deportivodeplasmanında ter dökecek.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.