Real Madrid'in 33. lig şampiyonluğu KUTLANIYOR

Real Madrid'in 33. lig şampiyonluğu KUTLANIYOR

Portekizli futbolcu Ronaldo:- "Ne azizim ne de şeytan"- "Futbolla ilgili eleştiriler beni endişelendirmiyor çünkü önlerine istatistikleri koyduklarında çenelerini kapatıyorlar"

 

MADRİD (AA) - İspanya 1. Futbol Ligi'nde 2016-2017 sezonunun şampiyonu Real Madrid'in Portekizli futbolcusu Cristiano Ronaldo, "İnsanlar benim hakkımda sanki bir suçluymuşum gibi konuşuyor ama hiçbir şey bilmiyorlar. Ne azizim ne de şeytan." dedi.

Ronaldo, ligin son haftasında oynadıkları ve şampiyonluğu getiren deplasmandaki 2-0'lık Malaga galibiyetinin ardından gazetecilere yaptığı açıklamada, basında hakkında yazılanlara tepki gösterdi. Portekizli futbolcu, "Televizyon izlemiyorum. İzlesem bir hayatım olmaz. Futbol ve futbolun dışında benimle ilgili çok konuşuyorlar. İnsanlar Cristiano hakkında konuştuklarında yanılıyorlar. Benim hakkımda konuştuklarında ellerinde hep iki taş var. Futbolla ilgili eleştiriler beni endişelendirmiyor çünkü önlerine istatistikleri koyduklarında çenelerini kapatıyorlar. Ama özel hayatı konuşmaları hoşuma gitmiyor. Ailem, bir annem, bir çocuğum var. Bazıların yaptığı aptalca şeyleri ben de yapıyormuşum gibi gösteriyorlar ama ben öyle şeyler yapmıyorum." ifadelerini kullandı.

Ronaldo ayrıca sezon başından beri lig şampiyonluğunu istediklerini ve bunu elde ettikleri için çok mutlu olduğunu söyledi. 32 yaşındaki futbolcu, "Şahane bir sezon geçti. Son yılların en iyisi. Teknik direktörün ve daha az dakika bulan futbolcuların yardımıyla daha akıllı bir yönetim oldu. Kişisel olarak sezon sonuna daha iyi hazırlandım çünkü önemli olacağını biliyordum. Bunu da iyi şekilde gösterdim." değerlendirmesini yaptı.

Ronaldo, son olarak 3 Haziran'da Juventus'a karşı oynayacakları UEFA Şampiyonlar Ligi finaliyle ilgili soruya, "Çok zor bir final olacağını biliyoruz ama şimdi 5 yıl sonra gelen şampiyonluğun zevkini çıkarmak lazım." cevabını verdi.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.