Trabzonspor'da nefesler tutuldu

Trabzonspor'da nefesler tutuldu

CSKA Moskova- Trabzonspor maçı bu akşam 19.00'da...

Şampiyonlar Ligi (B) Grubu'nda 3. hafta maçında temsilcimiz Trabzonspor, Rusya'da CSKA Moskova ile karşı karşıya gelecek.

Luzhniki Stadı'nda TSİ 19.00'da başlayacak karşılaşmayı İngiltere Futbol Federasyonu'ndan Mark Clattenburg yönetecek. Clattenburg'un yardımcılıklarını Stephen Child ve Simon Beck yapacak.

Star TV'den naklen yayınlanacak karşılaşmayı Haber61 ile de dakika dakika takip edebilirsiniz.

TRABZONSPOR LİDER DÖNMEK İSTİYOR

UEFA Avrupa Şampiyonlar Ligi (B) Grubu üçüncü maçında Rusya'nın CSKA Moskova takımı ile deplasmanda karşı karşıya gelecek Trabzonspor, zorlu maçtan puanla dönmek istiyor.

Grupta ilk maçında deplasmanda İtalya'nın İnter takımını 1-0 mağlup eden, ikinci maçında ise sahasında Fransa'nın Lille takımı ile 1-1 berabere kalarak liderliğini sürdüren bordo-mavililer, 8 eksiğe rağmen zorlu deplasmandan iyi bir sonuçla dönmeyi hedefliyor.

Karadeniz ekibinde, sakatlıkları bulunan Vittek, Henrique, Barış Özbek, Barış Ataş, Sezer Badur ve Onur'un yanı sıra cezalı Burak ve Avrupa Kupası maçlarında forma giyemeyen Volkan Şen takımda yer alamayacak. 

GÜNEŞ, KULÜBEDE YER ALACAK

UEFA Avrupa Ligi'nde Athletic Bilbao ile yapılan maçta hakem tarafından tribünlere gönderilen ve 2 maç ceza alan teknik direktör Şenol Güneş'in cezası sona erdi.

Inter ve Lille maçıyla cezasını çeken tecrübeli teknik adam, CSKA Moskova ile yapılacak karşılaşmada yedek kulübesindeki yerini alabilecek.

CSKA MOSKOVA'DA GALİBİYET HESAPLARI

Şampiyonlar Ligi B Grubu'nda Trabzonspor'un rakibi olan CSKA Moskova'nın Teknik Direktörü Leonid Slutski basın açıklamasında Burak Yılmaz'ın elbette çok iyi bir forvet olduğunu ancak Trabzonspor'un Burak'sız da 4 puan topladığını söyledi.

Maçın yapılacağı Lujniki Stadyumu'nda Türk ve Rus basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Slutski, yaşadıkları sakatlıklardan yakınırken, Trabzonspor ile yapacakları karşılaşmaların kendileri için dönüm noktası olduğunu söyledi. Slutski zorlu maçı mutlaka kazanmak istediklerini söylerken 2 Kasımda Trabzon'da yapılacak rövanş karşılaşması için 'yaşayıp göreceğiz' dedi. 

TRABZONSPOR'UN BİLEĞİ BÜKÜLMÜYOR

UEFA Avrupa Şampiyonlar Ligi (B) Grubu üçüncü maçında Rusya'nın CSKA Moskova takımı ile deplasmanda karşılaşacak Trabzonspor, bu sezon Avrupa Kupaları'nda yaptığı son 4 maçı kaybetmedi.

Bu sezon ilk olarak UEFA Avrupa Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turunda Portekiz'in Benfica takımıyla 27 Temmuz'da karşılaşan ve sahadan 2-0'lık mağlubiyetle ayrılan bordo-mavililer, daha sonraki 4 maçını da kaybetmedi.

Benfica ile 3 Ağustos'ta İstanbul'da oynadığı rövanş maçında 1-1'lik sonuçla sahadan ayrılan Karadeniz ekibi, daha sonra UEFA Avrupa Ligi play-off turunda 18 Ağustos'ta İspanya'nın Athletic Bilbao takımı ile deplasmanda 0-0 berabere kaldı.

İspanya ekibiyle yapacağı rövanş maçını beklerken UEFA Avrupa Şampiyonlar Ligi grup maçlarına alınan bordo-mavililer, 14 Eylül'de grupta yapılan ilk maçta deplasmanda İnter'i 1-0 mağlup etmeyi başardı.

27 Eylül'de sahasında Fransa'nın Lille takımıyla 1-1 berabere kalan bordo-mavililer, böylece son 4 maçta da rakiplerine boyun eğmemiş oldu.

Trabzonspor, bu sezon Avrupa Kupaları'nda 5 maçta 1 yenilgi, 1 galibiyet ve 3 beraberlik elde etti.

Söz konusu maçlarda 4 gol yiyen Karadeniz ekibi, 3 gol atmayı başardı. 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.