Cübbeli kıldırdı Davutoğlu saf tuttu!

Cübbeli kıldırdı Davutoğlu saf tuttu!

Nakşibendi Şeyhi Ahmet Palazoğlu’nun ölen eşi Nezahat Palazoğlu, Bakanlar Kurulu kararıyla Hayreddin-i Tokadi Türbesi’ne defnedildi. Cübbeli Ahmet'in kıldırdığı cenaze namazında Mehmet Davutoğlu da saf tuttu.

BOLU’da, 2008’de Bakanlar Kurulu kararıyla Hayreddin-i Tokadi Türbesi’ne defnedilen Nakşibendi Şeyhi Ahmet Palazoğlu’nun ölen eşi Nezahat Palazoğlu, Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun oğlu Mehmet Davutoğlu’nun da katıldığı cenaze töreninden sonra türbede eşinin yanında toprağa verildi.

Kentte ’Sürmeli Hoca’ olarak bilinen Nakşibendi şeyhi Ahmet Palazoğlu, Ocak 2008’de vefat ederek Bakanlar Kurulu kararıyla Hayreddin-i Tokadi Türbesi’ne defnedildi. Ahmet Palazoğlu’nun oğlu Ahmet Yekta Palazoğlu da 2013’te tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi ve babasının yanında toprağa verildi.

Nakşibendi şeyhi Ahmet Palazoğlu’nun eşi Nezahat Palazoğlu da dün vefat etti. İstanbul’da torunu Bolulu işadamı Muhittin Palazoğlu’nun yanında yaşayan Nezahat Palazoğlu’nun cenazesi Bolu’ya getirildi.

DAVUTOĞLU'NUN OĞLU DA NAMAZDA

Cenaze namazını ’Cübbeli Ahmet’ olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü kıldırdı. Cenazeye Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun oğlu Mehmet Davutoğlu, arkadaşı Muhittin Palazoğlu’nun yanında saf tuttu. Nezahat Palazoğlu’nun cenazesi, daha sonra cenaze arabasıyla Elmalık Köyü mevkisinde Hayreddin-i Tokadi Türbesi’ne götürüldü. Palazoğlu’nun cenazesi, Bakanlar Kurulu kararıyla türbeye eşi ve oğlunun yanında defnedildi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.